STINE A

Det forunderlige designunivers fra STINE A byder på det ene fine smykke efter det andet, der kan bruges både til hverdag og ved særlige anledninger. STINE A-smykker er smykker af højeste kvalitet, og hos Butik Mood forhandler vi både armbånd, halskæder, vedhæng, øreringe og fingerringe skabt i velvalgte materialer og i et tidløst men genkendeligt design.

 Stine A Ringe | Stine A Armbånd | Stine A Øreringe | Stine A Halskæder

Læs mere Læs mindre

Varer 1-120 af 132

Side
pr. side

Hvem er STINE A?

Kvinden bag STINE A JEWELRY er danske Stine Andersen Johansen. Hun grundlagde virksomheden i 2002 efter i mange år at have lavet smykker på hobbyplan, og STINE A-smykker er et billede på Stines kreative og eksperimenterende sind, der altid bobler over med nye idéer. 

Smykkerne er fremstillet i ren sterlingsølv 925, og nogle af dem er herefter forgyldt med 18 karat guld. Der anvendes udelukkende ædelmetaller samt ædelstene og zirkoner, der virkelig er med til at understrege kvaliteten og gøre hver enkelt STINE A-smykke eksklusivt og lækkert at se på. 

STINE A Jewelry er kontrolleret af ædelmetalkontrollen og registreret med navnestemplet "SAJ" (STINE A Jewelry). Ædelmetalkontrollen er en virksomhed, der på vegne af staten kontrollerer, at lødigheden af metallerne i smykkerne lever op til de danske regler.

Den høje kvalitet sikrer, at smykkerne holder sig flotte i mange år, så de rigtig kan nydes og bæres uden bekymring.  

 

Spændende mix og match-smykker fra STINE A

Stine er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet. Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker. Du kan både vælge at bære ét enkelt og nøje udvalgt STINE A-smykke, eller du kan kombinere flere forskellige smykker fra STINE A og derigennem skabe dit eget helt unikke udtryk. 

Smykker er noget af det, der virkelig understreger en personlig stil, og det er fantastisk, hvordan smykker fra STINE A nemt kan sættes sammen på kryds og tværs eller bæres sammen med smykker, du allerede har hjemme i din smykkesamling. 

Vælg et enkelt smykke-look til hverdag, og pynt dig lidt ekstra til fest – eller omvendt – og mærk glæden ved smukke smykker i designs, der matcher dine personlige præferencer.

 

Vælg blandt et bredt udvalg af STINE A-smykker online

Hos Butik Mood er vi helt vilde med smykkerne fra danske STINE A JEWELRY, og vi glæder os altid til at se, hvad designeren finder på som det næste. Kan du heller ikke få nok af de smukke designs fra STINE A, håber vi, at du vil finde ét eller flere nye favoritsmykker her og bestille dem hjem i dag. Vi er spændte på at se, hvilke smykker du vælger!