Søg
Filters

Markberg

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Markberg Arabella Crossbody Bag Black Snake

Flot og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort snake print. Arabella har to rum indvendig, hvor der også er to lynlås lommer. Desuden er der også en lomme med lynlås på bagsiden og tasken lukkes med en skjult magnet. Tasken er produceret i kalveskind med struktur og i kalveskind med indprægning samt med bomuldsfor. En fin detalje er taskens mulighed for at bruge forskellig stropper på tasken. Der medfølger en fin Finley Guitar strap i sort samt en anden sort strop i læder. Begge stropper er justerbare og aftagelige. En virkelig fin og tidsløs taske til hverdag samt fest.
1600 Kr

Markberg Arabella Crossbody Bag Black suede

Flot og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Arabella har to rum indvendig, hvor der også er to lynlås lommer. Desuden er der også en lomme med lynlås på bagsiden og tasken lukkes med en skjult magnet. Tasken er produceret i kalveskind og ruskind samt med bomuldsfor. Fronten er i ruskind og en fin detalje er taskens todelte kvalitet samt muligheden for at bruge forskellig stropper på tasken. Der medfølger en fin Finley Guitar strap i sort, guld, mørkegrøn og sølv samt en anden sort strop i læder. Begge stropper er justerbare og aftagelige. En virkelig fin og tidsløs taske til hverdag samt fest.
1600 Kr

Markberg Arabella Crossbody Bag Green suede

Flot og klassisk crossbody taske fra Markberg i grøn. Arabella har to rum indvendig, hvor der også er to lynlås lommer. Desuden er der også en lomme med lynlås på bagsiden og tasken lukkes med en skjult magnet. Tasken er produceret i kalveskind og ruskind samt med bomuldsfor. Fronten er i ruskind og en fin detalje er taskens todelte kvalitet samt muligheden for at bruge forskellig stropper på tasken. Der medfølger en fin Finley Guitar strap i sort, guld, mørkegrøn og sølv samt en anden sort strop i læder. Begge stropper er justerbare og aftagelige. En virkelig fin og tidsløs taske til hverdag samt fest.
1600 Kr

Markberg Elea Crossbody Bag Black

Flot og klassisk mindre crossbody taske fra Markberg i sort. Elea har et stort indvendigt rum med et ekstra lille rum samt en lomme foran med lynlås. Tasken er produceret i kalveskind med struktur samt i bomuldsfor. En fin detalje er at man kan benytte og udskifte mellem forskellige remme. Der medfølger en Finley Guitar strap i sort, som er både aftagelig og justerbar. En praktisk, flot og anvendelig taske til hverdag og fest.
900 Kr

Markberg Elea Crossbody Bag Bordeaux

Flot og klassisk mindre crossbody taske fra Markberg i bordeaux. Elea har et stort indvendigt rum med et ekstra lille rum samt en lomme foran med lynlås. Tasken er produceret i lammeskind med struktur fra New Zealand samt i bomuldsfor. Taskens læder er vegetabilsk indfarvet baseret på naturlige materialer. En fin detalje er at man kan benytte og udskifte mellem forskellige remme. Der medfølger en Finley Guitar strap i bordeaux og pink, som er både aftagelig og justerbar. En praktisk, flot og anvendelig taske til hverdag og fest.
1000 Kr

Markberg Stella crossbody bag

Stella tasken fra Markberg er endnu en sort klassisk og tidløs crossbodytaske i et meget karakteristisk markberg-design. Tasken er designet i struktureret kalveskind med en forklap i vegetabilsk indfarvet læder på ydersiden og foret med bomuld. Indvendigt er den opdelt i to store rum, som er indrettet med en lynlåslomme samt to små mobillommer, mens der på indersiden af taskens yderside også er placeret en lynlåslomme. Tasken lukkes med magnetknap og kommer med en aftagelig og justerbar rem i polyester.
1400 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1600 Kr
kr.160 kr.1600