Søg
Filters

Markberg

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Markberg Helly Handsker

Skindhandsker fra Markberg. Helly gloves er produceret i lammeskind kombineret med en strikket del i grå og råhvid. En lækker detalje er, at den strikkede del kan sættes over tommelfingrene, så det holdes på hænderne. Strikken kan også bruges som ekstra varme i ærmerne således at handskerne kun fremstår i skind. Desuden er handskerne med touch funktion.
500 Kr

Markberg Jayda Shopper, Antique Black

Klassisk, flot og rummelig shopper taske fra Markberg i sort glat kalveskind. Jayda har en stor lomme, en indvendig lynlåslomme og to lommer på fronten. Tasken lukkes med magnetknap og har skulderhank. Bredde: 36,5 cm. Højde: 33,5 cm. Dybde: 10 cm.
1400 Kr

Markberg Vanya Crossbody bag, black suede

Fin og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Tasken er i kalveskind og med ruskind på fronten. Vanya har to lynlås lommer indvendig, en lynlåslomme på bagsiden og lukkes med en skjult magnet. Desuden har tasken en justerbar og aftagelig crossbody rem. En god taske til det mest nødvendige til både hverdag og fest. Bredde: 20 cm. Højde: 14 cm. Dybde: 5 cm.
1200 Kr

Markberg Arabella Crossbody Bag Black suede

Flot og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Arabella har to rum indvendig, hvor der også er to lynlås lommer. Desuden er der også en lomme med lynlås på bagsiden og tasken lukkes med en skjult magnet. Tasken er produceret i kalveskind og ruskind samt med bomuldsfor. Fronten er i ruskind og en fin detalje er taskens todelte kvalitet samt muligheden for at bruge forskellig stropper på tasken. Der medfølger en fin Finley Guitar strap i sort, guld, mørkegrøn og sølv samt en anden sort strop i læder. Begge stropper er justerbare og aftagelige. En virkelig fin og tidsløs taske til hverdag samt fest.
1600 Kr

Markberg Elea Crossbody Bag Bordeaux

Flot og klassisk mindre crossbody taske fra Markberg i bordeaux. Elea har et stort indvendigt rum med et ekstra lille rum samt en lomme foran med lynlås. Tasken er produceret i lammeskind med struktur fra New Zealand samt i bomuldsfor. Taskens læder er vegetabilsk indfarvet baseret på naturlige materialer. En fin detalje er at man kan benytte og udskifte mellem forskellige remme. Der medfølger en Finley Guitar strap i bordeaux og pink, som er både aftagelig og justerbar. En praktisk, flot og anvendelig taske til hverdag og fest.
1000 Kr

Markberg Stella crossbody bag

Stella tasken fra Markberg er endnu en sort klassisk og tidløs crossbodytaske i et meget karakteristisk markberg-design. Tasken er designet i struktureret kalveskind med en forklap i vegetabilsk indfarvet læder på ydersiden og foret med bomuld. Indvendigt er den opdelt i to store rum, som er indrettet med en lynlåslomme samt to små mobillommer, mens der på indersiden af taskens yderside også er placeret en lynlåslomme. Tasken lukkes med magnetknap og kommer med en aftagelig og justerbar rem i polyester.
1400 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1600 Kr
kr.160 kr.1600