Søg
Filters

Markberg

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Markberg Helly Handsker

Skindhandsker fra Markberg. Helly gloves er produceret i lammeskind kombineret med en strikket del i grå og råhvid. En lækker detalje er, at den strikkede del kan sættes over tommelfingrene, så det holdes på hænderne. Strikken kan også bruges som ekstra varme i ærmerne således at handskerne kun fremstår i skind. Desuden er handskerne med touch funktion.
500 Kr

Markberg Jayda Shopper, Antique Black

Klassisk, flot og rummelig shopper taske fra Markberg i sort glat kalveskind. Jayda har en stor lomme, en indvendig lynlåslomme og to lommer på fronten. Tasken lukkes med magnetknap og har skulderhank. Bredde: 36,5 cm. Højde: 33,5 cm. Dybde: 10 cm.
1400 Kr

Markberg Jayda Shopper, Antique Chestnut

Klassisk, flot og rummelig shopper taske fra Markberg i brun/chestnut glat kalveskind. Jayda har en stor lomme, en indvendig lynlåslomme og to lommer på fronten. Tasken lukkes med magnetknap og har skulderhank. Bredde: 36,5 cm. Højde: 33,5 cm. Dybde: 10 cm.
1400 Kr

Markberg Ulrika bag, black grain

Flot taske fra Markberg i sort kalveskind med struktur. Ulrika bag har to lommer og yderligere to små lynlåslommer indvendig. Desuden har tasken en ekstra lynlåslomme på bagsiden og lukkes også med en lynlås øverst. Ulrika bag har en aftagelig skulderhank og der medfølger en aftagelig og justerbar crossbody rem. Bredde: 28 cm. Højde: 30 cm. Dybde: 17 cm.
1600 Kr

Markberg Vanya crossbody bag, antique

Fin og klassisk crossbody taske fra Markberg i brun/chestnut. Tasken er i glat kalveskind. Vanya har to lynlås lommer indvendig, en lynlåslomme på bagsiden og lukkes med en skjult magnet. Desuden har tasken en justerbar og aftagelig crossbody rem. En god taske til det mest nødvendige til både hverdag og fest. Bredde: 20 cm. Højde: 14 cm. Dybde: 5 cm.
1200 Kr

Markberg Vanya Crossbody bag, black grain

Fin og klassisk crossbody taske fra Markberg i sort. Tasken er i kalveskind med struktur. Vanya har to lynlås lommer indvendig, en lynlåslomme på bagsiden og lukkes med en skjult magnet. Desuden har tasken en justerbar og aftagelig crossbody rem. En god taske til det mest nødvendige til både hverdag og fest. Bredde: 20 cm. Højde 14 cm. Dybde: 5 cm.
1200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1600 Kr
kr.160 kr.1600