Søg
Filters

Modström

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Modström debbie jacket

Lækker, quiltet jakke med skjult lynlåslukning og slidser i siden. Debbie jacket er lang med en lille krave og store lommer fortil.
1200 Kr

Modström timme vest

Cool strikvest med struktur. Timme vest har rib i hals og bund og har en løs pasform. Vesten styles over en t-shirt eller en kjole for et feminint look.
450 Kr

Modström eva dress

Elegant, lang kjole i sort plisse fra Modström. Eva dress er løs i pasformen og bliver lukket fortil ved hals af en lille, stofbetrukken knap, som giver et smukt udtryk. Velgnet til både hverdag og fest. Påsat underkjole.
850 Kr

Modström eva print dress

Elegant, blomsteret kjole i lyseblå plisse fra Modström. Eva print dress er løs i pasformen og bliver lukket fortil ved hals af en lille, stofbetrukken knap, som giver et smukt udtryk. Velegnet til både hverdag og fest. Påsat underkjole.
850 Kr

Modström eva print top

Fin, blomsteret top i lyseblå plisse fra Modström. Eva print top er løs i pasformen og bliver lukket fortil ved hals af en lille, stofbetrukken knap, som giver et smukt udtryk.
600 Kr

Modström eva top

Fin top i sort plisse fra Modström. Eva top er løs i pasformen og bliver lukket fortil ved hals af en lille, stofbetrukken knap, som giver et smukt udtryk.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 280 Kr Max: 1200 Kr
kr.280 kr.1200