Søg

MODSTRÖM

Modström blev grundlagt i 2004, hvor farverige prints og feminine designs hurtigt vandt forbrugernes hjerter, og danner rammen for Modström som brand. Kulturen hos Modström kan karakteriseres som en virksomhed med passion for mode, iværksætteri og hårdt arbejde, som sætter et stærkt kvindeligt præg på modebranchen. Der fokuseres på at kreere en meningsfuld forretningsstrategi hele vejen fra leverandøren og til pigen på gaden. Modströms mission er ikke at designe til en begrænset målgruppe men derimod skabe smukke styles der let favner en bred vifte af kvinder.

Modstöms kollektioner kan bedst beskrives som 'on trend' med et bredt udvalg af styles. Farver er et vigtigt element i deres kollektioner og prints er en af deres specialer, hvis du spørger dem. Frakker og jakker har altid været en af deres stærkeste kategorier, hvor de hver sæson tilføjer nye statement styles. Deres kollektioner har et overordnet moderne udtryk med rene linjer og en positiv udstråling. Du kan både finde dine hverdags basis favoritter og din nye yndlingsfestkjole.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

MODSTRÖM TAMMI PRINT TOP

Skøn slå om top i en bæredygtig kvalitet. Tammi print top har lange ærmer, v-udskæring og et bindebånd i taljen, der giver form til designet. Trøjen er lavet af 51% Eco Vero Viscose, 49% Viscose
650 Kr

MODSTRÖM IGOR TOP BLACK

Lækker basic top fra Modström i en blød bomuldsrib. Igor top har en tætsiddende pasform med bryderryg og er perfekt at style til et sporty look. Produceret i 95% Cotton og 5% Elastane.
200 Kr

MODSTRÖM IGOR TOP WHITE

Lækker basic top fra Modström i en blød bomuldsrib. Igor top har en tætsiddende pasform med bryderryg og er perfekt at style til et sporty look. Produceret i 95% Cotton og 5% Elastane.
200 Kr

MODSTRÖM JUNA PRINT TOP

Juna print to fra Modström er en ultrafeminin top med et vintage inspireret blomsterprint. Toppen har pufærmer, en bred udskæring og en overskæring, der fremhæver taljen. Produceret i 100% cotton.
600 Kr

MODSTRÖM JUNA PRINT SHIRT

Juna print skjorte fra Modström er en oversize, lang skjorte med et vintage inspireret blomsterprint. Juna print shirt har krave, lange ærmer og er gennemknappet. Produceret i 100% cotton.
700 Kr

MODSTRÖM JUNA PRINT DRESS

Feminin slå-om kjole fra Modström med korte pufærmer, dyb v-udskæring og et bredt bindebånd i taljen. Juna print dress er i en lækker bomuldskvalitet med et vintageinspireret print. Produceret i 100% cotton.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 200 Kr Max: 950 Kr
kr.200 kr.950
Filters
Sort
display