Søg
Filters

Modström

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Modström filippe print top

Feminin bluse i grafisk print og i Eco Vero Viskose fra Modström. Filippe print top har lange ærmer og rund udskæring. Blusen har et diskret puf. Fillipe print top fås i et grønt ternet print kaldet empire check.
600 Kr

Modström francis o-neck

Francis o-neck strik fra Modström. En klassisk strik i en lækker bomuldskvalitet med striber på tværs. Francis o-neck har rund halsudskæring og brede ribkanter ved både ærmer og bund.
650 Kr

Modström freya shirt

Freya shirt oser af elegante detaljer i sit design, som blandt andet kommer til sin ret i pufærmerne og kraven, men samtidig har et råt udtryk i selve materiale valget. Hermed en nem skjorte at style til både hverdag og fest. Freya shirt fra Modström fås i en flot blå farve.
650 Kr

Modström gessy dress

Gessy dress er en elegant og smuk kjole fra Modström. Kjolens lange og løse facon og den fine V-udskæring skaber et feminint look. Ærmerne er 3/4 lange med en bred smockkant og flæser i enderne.
800 Kr

Modström pamela coat

Smuk knælang uldfrakke fra Modström. Pamela coat bliver knappet fortil af 3 store knapper og er taljeret, som giver et feminint udtryk. På grund af den høje kvalitet af uld, vil den være det oplagte valg at bruge til både efterår og de milde vintre. Fås her i en smuk mørkegrøn farve.
1600 Kr

Modström pamela coat

Smuk knælang uldfrakke fra Modström. Pamela coat bliver knappet fortil af 3 store knapper og er taljeret, som giver et feminint udtryk. På grund af den høje kvalitet af uld, vil den være det oplagte valg at bruge til både efterår og de milde vintre. Fås her i en flot camel farve.
1600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 280 Kr Max: 1600 Kr
kr.280 kr.1600