Søg

MODSTRÖM GRYFFIN KJOLE

Smuk, blomstret kjole i genanvendt polyester fra Modstöm. Gryffin print dress er løs i pasformen og knælang. De varme toner og den feminine silhuet skaber et retro inspireret look. 100% Recycled Polyester
Producent: Modström
Tilgængelighed: Venligst vælg påkrævede attributter
SKU: Gryffin print dress
  • *
  • *
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
800 Kr
400 Kr
decrease increase
*
*
*
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

ICHI IXDUNA KJOLE

Fin, kort kjole fra Ichi. Kjole er loose fittet, en lille højkrave, ballonærmer med elastik ved ærmegabet samt syning ved høften der giver en ekstra skørt og dermed understreger a-faconen. 100% polyester
600 Kr 300 Kr

GANNI F5066 MINI DRESS

Fin, enkelt kjole fra Ganni. Kjolen har et aftageligt bindebånd og ballonærmer der afsluttes med elastik. 53% Viskose, 47 % ECOVERO Viskose. Denne style er fremstillet af 47 % LENZING™ ECOVERO™, en mere bæredygtig viskosefiber, som har en dokumenteret lav miljøpåvirkning og har fået miljømærket EU-Blomsten. LENZING™ ECOVERO™-fibre er lavet af træ og træmasse fra ansvarligt skovbrug fra certificerede og kontrollerede kilder ved hjælp af en fremstillingsproces, der giver op til 50 % mindre udledning og vandpåvirkning i forhold til traditionel viskose.
1300 Kr 650 Kr

COSTER COPENHAGEN LONG DRESS W. ELASTIC AT WAIST 205-5571

Feminin kjole i 100% recycled polyester fra Coster Copenhagen. Den lange kjolen med elastik i taljen er let at have på i dagligdagen, men også til fin fest. Kjolen har ærmer med volumen og afsluttes med elastik. Printet har røde og blå nuancer, hvilket giver kjolen mange styling muligheder.
1300 Kr 650 Kr

COSTER COPENHAGEN DRESS W. GATHERINGS AND SMOCK DETAILS

Super fin kjole med grafisk print i røde og blålige toner fra Coster Copenhagen. Den er lavet af 100% recycled polyester. Der er en kort flæsekant ved kraven og V-udskæring der kan lukkes med en lille knap. Medi-kjolen har lange ærmer der afsluttes med en elastik-rib og en flæsekant i skørtet. Kjolen og underkjolen kan bruges hver for sig. Kjolen findes også i en lang model.
900 Kr 450 Kr
Filters
Sort
display