Søg

MODSTROM

Modström blev grundlagt i 2004, hvor farverige prints og feminine designs hurtigt vandt forbrugernes hjerter, og danner rammen for Modström som brand. Kulturen hos Modström kan karakteriseres som en virksomhed med passion for mode, iværksætteri og hårdt arbejde, som sætter et stærkt kvindeligt præg på modebranchen. Der fokuseres på at kreere en meningsfuld forretningsstrategi hele vejen fra leverandøren og til pigen på gaden. Modströms mission er ikke at designe til en begrænset målgruppe men derimod skabe smukke styles der let favner en bred vifte af kvinder.

Modstöms kollektioner kan bedst beskrives som 'on trend' med et bredt udvalg af styles. Farver er et vigtigt element i deres kollektioner og prints er en af deres specialer, hvis du spørger dem. Frakker og jakker har altid været en af deres stærkeste kategorier, hvor de hver sæson tilføjer nye statement styles. Deres kollektioner har et overordnet moderne udtryk med rene linjer og en positiv udstråling. Du kan både finde dine hverdags basis favoritter og din nye yndlingsfestkjole.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

MODSTRÖM THEODORA PRINT TOP

Top i blomsterprintet genanvendt polyester. Theodora print top har v-udskæring, slå om-forstykke med et bredt bindebånd i taljen og lange ballonærmer med elastik
650 Kr

MODSTRÖM GALE BLAZER BLACK

Gale blazer har et klassisk og elegant design, som kommer til udtryk i den flotte reverskrave og den lange pasform. Blazeren har knaplukning fortil og en brystlomme i venstre side. Fremstillet i 76% Polyester, 19% Rayon, 5% Elastane.
1000 Kr

MODSTROM NEON SKIRT

Neon nederdelen fra Modström har en simpel A-form, men det strukturerede materiale med en let metallisk effekt tilføjer en ekstravagant detalje. Fremstillet i 30% nylon og 70% polyester.
550 Kr

MODSTROM NITRO PANTS

Behagelige bukser fra Modström i en slank model. Nitro bukserne er fremstillet af et strækbart materiale med en elastisk talje for den mest behagelige pasform. Fremstillet i 5% elastan, 63% polyester og 32% viskose.
650 Kr

MODSTROM NOLENE PRINT DRESS

Nolene kjolen fra Modström er lavet i et smukt blomsterprint. Kjolen har lange ballonærmer og en smockdetalje i den øverste del for et flatterende og moderne look. Fremstillet i 49% viscose og 51% eco vero viscose.
850 Kr

MODSTROM NOLENE PRINT TOP

Skjorte fra Modström med høj hals, 3/4 lange ballonærmer og flæset detalje på bryst og ryg. Fremstillet i 49% Viscose og 51% Eco Vero Viscose.
650 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 200 Kr Max: 1800 Kr
kr.200 kr.1800
Filters
Sort
display