Søg
Filters

Nederdele

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear nederdel

En klassisk nederdel fra Inwear med tætsiddende pasform. Olally skirt er en super anvendelig style, da pencil skirtet bidrager til et stilfuldt look og er nem at style til både hverdag og fest. Nederdelen er designet i et blødt og stretchy materiale med en flot lynlås-detalje bagpå. Denne nederdel fås i både sort og mørkeblå.
500 Kr

Basic Apparel maxi skirt

Tyra nederdelen er en vaskeægte favorit hos mange. Det er en gulvlang nederdel med elastik i taljen. Klassisk, nem og fin. Den kan fås i sort eller navy poeny som er en frisk og flot blå nuance.
500 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Klassisk og flot pencilskirt fra Coster Copenhagen. Denne style har en feminin silhuet, og er produceret i en glat kvalitet med stræk. Pasformen er tætsiddende og det er meningen at nederdelen skal følge dine former. Nederdelen har en normal højde i taljen samt en lille slids bagtil for større bevægelighed.
700 Kr

Lee denim skirt

En denim nederdel er en af foråret/sommerens musthaves og denne style fra Lee er en sikker vinder. Dette pencil skirt er med almindelig talje og slim fit. Desuden fås nederdelen i en flot og klassisk lys denim vask med en slids bagpå for at få en bedre bevægelighed. Nederdelen har en rigtig god længde til omkring knæene, hvilket dog kan afhænge lidt af højde. Nederdelen er en del af Lee's workwear kollektion, som alle er styles der egner sig til at bære på jobbet.
600 Kr

Butterfly Copenhagen skind skirt

Et skind-skirt i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Denne style er fuldstændig klassisk i udformning og pasform.
1100 Kr

Moltan skind nederdel

Klassisk nederdel i Skind fra Moltan. Denne nederdel har lidt mere længde. Nederdelen er i en kraftig, blød og behagelig kvalitet og fåes i sort.
1100 Kr 660 Kr

Ganni nederdel

Flot og anvendelig nederdel fra Ganni. Goldstone crepe F3186 er et midi skirt med elastik i taljen og flæser i længden som gør nederdelen mere levende, da bevægelse aktiverer de forskellige længder. Nederdelen er størrelsessvarende. Skirtet fås i hvid og rød.
1300 Kr 650 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Flot og lang nederdel med flæser og bindebånds-detaljer fra Coster Copenhagen. Få nederdelen i sort med shine grundet cupro-kvaliteten.
900 Kr

Ganni nederdel F3701

Ganni F3701 i printed crepe er en kortere nederdel med elastik i taljen og flæse detaljer. Skirtet fåes i lysegul med et småt lyst blomsterprint. Et utrolig fint og uundværligt skirt til sommeren.
1100 Kr

Pieszak nederdel

Skøn nederdel fra Pieszak. Roberta uniform skirt er i a-shape og uniform look. Nederdelen har en fin detalje med bælte i taljen og fås i den fedeste army grønne farve.
900 Kr

Inwear kjole

Scotia dress fra Inwear er en maxi kjole med løs pasform og mellem længde. Kjolen er med rund hals samt sløjfe detalje. Desuden har kjolen fine, volumiøse ærmer og et oversized fald fra taljen. Scotia dress fås i denne flotte, grønne farve, som også hitter til efterår og vinter.
1100 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Virkelig fin lang nederdel fra Coster Copenhagen med plisseringer og elastik bånd i taljen. Nederdelen fås i en flot gul farve ned småt, rødligt blomster print.
800 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 1300 Kr
kr.350 kr.1300