Søg
Filters

Nederdele

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear Olally nederdel

En klassisk nederdel fra Inwear med tætsiddende pasform. Olally skirt er en super anvendelig style, da pencil skirtet bidrager til et stilfuldt look og er nem at style til både hverdag og fest. Nederdelen er designet i et blødt og stretchy materiale med en flot lynlås-detalje bagpå. Denne nederdel fås i både sort og mørkeblå.
500 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Klassisk og flot pencilskirt fra Coster Copenhagen. Denne style har en feminin silhuet, og er produceret i en glat kvalitet med stræk. Pasformen er tætsiddende og det er meningen at nederdelen skal følge dine former. Nederdelen har en normal højde i taljen samt en lille slids bagtil for større bevægelighed.
700 Kr

Lee denim skirt

En denim nederdel er en af foråret/sommerens musthaves og denne style fra Lee er en sikker vinder. Dette pencil skirt er med almindelig talje og slim fit. Desuden fås nederdelen i en flot og klassisk lys denim vask med en slids bagpå for at få en bedre bevægelighed. Nederdelen har en rigtig god længde til omkring knæene, hvilket dog kan afhænge lidt af højde. Nederdelen er en del af Lee's workwear kollektion, som alle er styles der egner sig til at bære på jobbet.
600 Kr 480 Kr

Butterfly Copenhagen skind skirt

Et skind-skirt i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Denne style er fuldstændig klassisk i udformning og pasform.
1100 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Virkelig fin lang nederdel fra Coster Copenhagen med plisseringer og elastik bånd i taljen. Nederdelen fås i en flot gul farve ned småt, rødligt blomster print.
800 Kr 480 Kr

Butterfly Copenhagen Short pencil skirt 10739

Et skind-skirt i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Denne style er fuldstændig klassisk i udformning og pasform men fornyes af den mørkegrønne farve.
1100 Kr

Coster Copenhagen skirt i skind

B4514 fra Coster Copenhagen er en ny basis style i lammeskind. Nederdelen fås i sort og har det fineste look med forlommer samt elastik i taljen.
1200 Kr

Inwear OzaraIw Skirt

OzaraIw skirt fra Inwear i sort med glimmer. Nederdelen er i pencil form, med elastik i taljen samt en længde til omkring knæene. En god og anvendelig style, som kan styles op og ned efter anledning med enten en fin bluse eller strik.
500 Kr 250 Kr

Butterfly Copenhagen Short pencil skirt 10739

Et skind-skirt i den lækreste og blødeste kvalitet af lammeskind. Denne style er fuldstændig klassisk i udformning samt pasform og fås i en flot, original brun farve.
1100 Kr

Inwear KasyaIW Skirt

Smuk maxi skirt fra Inwear i farven cinnamon/rust. Kasyiw skirt er en lang nederdel med draperinger samt elastik i taljen. Stylen er anvendelig til en festlig lejlighed, men kan også bruges til hverdag. Style nederdelen med en chunky strik og sneakers/støvler.
900 Kr 450 Kr

Basic Apparel Felicia Skirt

Gulvlang nederdel i blød og behageligt look samt kvalitet, der skaber et helt enormt flot fald og udtryk. Nederdelen har eleastik i taljen og fås i armygrøn.
600 Kr

Ganni F4489 Nederdel

Smuk maxi-nderdel fra GANNI i det nye grønne print, hvor "GANNI" er indflettet blandt de yndige blomster. Nederdelen har en høj talje med elastik bagpå og et oversized bindebælte foran. Den falder i en let, løs A-facon. Style den til sneaks og sandaler med en løs overdel, eksempelvis T2501 blusen fra samme SS20 kollektion i rød/hvid.
1200 Kr 600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 1500 Kr
kr.500 kr.1500