Søg
Filters

Nederdele

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI nederdel

Elm Georgette Fin mønstret nederdel fra Ganni. Style F3175 er en kortere nederdel med volumen skabt af et bredt stykke elastik ved hofte samt draperinger i selve skirtet. Nederdelen er i et flot creme farvet print med sorte prikker. Rummelig og anvendelig nederdel til foråret og sommer. Styles med sorte strømper, men kan også bruges uden når sommeren tillader det.
900 Kr 630 Kr

GANNI wrap skirt

Elm Georgette, Den klassiske wrap-skirt fra Ganni i nyt smukt blomster print. Sort grundfarve, røde blomster og grønne grene udgør et flot mønster. Ikke for pragende, men et mere afdæmpet bud på blomsterprintet. Wrap-effekten udgøres af et bånd i taljen, og maxi skirtet udfolder sig i en flæse nederst i nederdelen
1400 Kr 980 Kr

GANNI slå-om nederdel

Dette slå-om skirt fra Ganni er en bestseller over flere sæsoner. T2170 er et maxi skirt med slå-om effekt i livet samt flæse-detaljer i skirtet. Nederdelen fås i det smukkeste leopard print i brunlige nuancer.
1400 Kr 980 Kr

Inwear nederdel

Nederdel med flæse fra Inwear. Ziri er et midi/maxi skirt i mørkeblå med små gule blomster. Nederdelen har elastik i taljen og falder naturligt ned fra kroppen. Flæsen starter ved låret, som gør at nederdelen får mere volumen og en fin bevægelighed.
700 Kr 420 Kr

Inwear nederdel

En klassisk nederdel fra Inwear med tætsiddende pasform. Olally skirt er en super anvendelig style, da pencil skirtet bidrager til et stilfuldt look og er nem at style til både hverdag og fest. Nederdelen er designet i et blødt og stretchy materiale med en flot lynlås-detalje bagpå. Denne nederdel fås i både sort og mørkeblå.
500 Kr

Basic Apparel maxi skirt

Tyra nederdelen er en vaskeægte favorit hos mange. Det er en gulvlang nederdel med elastik i taljen. Klassisk, nem og fin. Den kan fås i sort eller navy poeny som er en frisk og flot blå nuance.
500 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Klassisk og flot pencilskirt fra Coster Copenhagen. Denne style har en feminin silhuet, og er produceret i en glat kvalitet med stræk. Pasformen er tætsiddende og det er meningen at nederdelen skal følge dine former. Nederdelen har en normal højde i taljen samt en lille slids bagtil for større bevægelighed.
700 Kr

Coster Copenhagen nederdel

Flot nederdel fra Coster Copenhagen med elastik ved taljen. Style 191-4103 fås i dette grålige/blomme/rosa print med prik detaljer. Nederdelen er lang og med fin knude detalje som giver en drapering og et fald i skirtet. Cupro giver nederdelen et fint shine.
1000 Kr 600 Kr

Ichi nederdel

Kortere flæse nederdel med feminin silhuet fra Ichi. Denne style fås i den flotteste og friske røde farve med et mønster af hvide prikker. Nederdelen har et bredt stykke over hofterne som skal sidde til, under hofterne udfolder skirtet sig i to flæser som giver god fylde.
350 Kr 210 Kr

Freequent nederdel

Lang nederdel med slå-om effekt og flæse detaljer fra Freequent. Et skirt i et flot sort og grå meleret print. Kan styles til hverdag med basic t-shirts, bluser og sneakers eller sandaler for et afslappet look. Dog er det også en nederdel som er særdeles velegnet til fest. Et musthave i gardoroben til forår og sommer.
400 Kr 240 Kr

Freequent nederdel

Fin mellemlang nederdel fra Freequent. Batel skirt er med elastik i taljen, hvilket gør skirtet rummeligt i størrelsen. En nederdel i den fineste lysegule farve med et hvidt blomsterprint. Styles over strømper eller med bare ben når vejret tillader det. En rigtig fin forår/sommer style.
350 Kr 210 Kr

Norr nederdel

Fabiola nederdel fra Norr. En virkelig smuk og klædelig style. Et skirt i midi længde som sidder til i taljen og lukkes med lynlås. Nederdelen falder langs kroppen og har en rigtig fin bevægelighed. Nederdelen fås i denne champagne farve med et blomsterprint i pastel-farver og shine.
800 Kr 480 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 350 Kr Max: 1400 Kr
kr.350 kr.1400