Søg
Filters

Norr

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Norr jakke

Hannah denim jakke er en rigtig fin forårs-jakke i skjorte look. Den er med større knapper, krave og volumiøse ærmer. Den kommer i den flotteste rå-hvide farve. Perfekt til denne sæson.
700 Kr

Norr kjole

Denne kjole fra Norr er simpelthen så smuk og klædelig. Fabiola dress er en midi/maxi kjole med en lille v-udskæring og volumiøse kortere ærmer. Kjolen falder langs kroppen, hvor der forneden er flæse-detalje i faldet. Norr Fabiola dress kommer i denne champagne farve med et blomsterprint i pastel-farver. Materialet er med shine.
1100 Kr

Norr kjole

Flot, lang kjole fra Norr med lange ærmer og flæse-detaljer. Fås i det fineste lysegule print, som er perfekt til denne årstid.
1200 Kr

Norr kjole

Mette ss dress er en virkelig flot, længere kjole fra Norr. Den er med rund udskæring, korte ærmer og flæse-detaljer. Den fås i det flotteste lyseblå print, som er virkelig velegnet til denne sæson.
600 Kr

Norr kortærmet skjorte

Er du til det klassiske og tidsløse, så er denne kortærmede skjorte fra Norr lige noget for dig. Den er med krave, knappe-skjul og de fineste puff-ærmer. Billie skjorten fåes i lyseblå. En lige så tidløs farve.
0 Kr

Norr nederdel

Fabiola nederdel fra Norr. En virkelig smuk og klædelig style. Et skirt i midi længde som sidder til i taljen og lukkes med lynlås. Nederdelen falder langs kroppen og har en rigtig fin bevægelighed. Nederdelen fås i denne champagne farve med et blomsterprint i pastel-farver og shine.
800 Kr

Norr nederdel

Mette skirt fra Norr er en virkelig fin style med knapper hele vejen ned og en længde til under knæene. Nederdelen er utrolig let og behagelig at have på, hvilket er perfekt til sommeren. Desuden fåes den i det fineste lysegule print.
700 Kr

Norr skjorte-kjole/tunika

Er du til det klassiske og tidsløse, så er denne mini kjole fra Norr lige noget for dig. Den er med krave, knappe-skjul og stor lomme på brystet. Kjolen har t-shirt ærmer med opsmøg som giver kjolen et cool look. Mimi dress fåes i navy blå. En lige så tidløs farve.
850 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 0 Kr Max: 1200 Kr
kr.0 kr.1200