Søg
Filters

Nué Notes

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Nué Notes Olivia Bluse

Olivia bluse fra Nué Notes med rund udskæring og trekvarte ærmer med knaplukning. Blusen fås i et fint print i sort og rød og lukkes med lynlås i ryggen. En anvendelig style til både hverdag og fest.
1200 Kr 960 Kr

Nué Notes Sonia kjole

Sonia dress fra Nué Notes med høj hals og lange ærmer. Kjolen fås i camel med et sort print. Kjolen har de fineste flæse-detaljer ved skuldre og hals. Desuden har den oversize look og er rummelig i skirtet. Style den til fest eller til hverdag over et par skinny jeans med en strik cardigan over og et par fede støvler.
1900 Kr 1520 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i sort med et småt, camel-farvet blomsterprint.
1200 Kr 600 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint.
1200 Kr 600 Kr

Nué Notes Mila dress

Så har vi modtaget den populære Mila dress fra Nué Notes i et smukt nyt print. Kjolen har casual fit, lange ærmer, rund udskæring og knaplukning til taljen. Her findes den i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint. Desuden har Mila dress en knælang længde og lommer i siden.
1400 Kr 700 Kr

Nué Notes Alicia shirt

Alicia shirt fra Nué Notes er en smuk skjorte i et flot gult og pastel farvet blomsterprint. Skjorten er klassisk med krave, knapper hele vejen ned og lange ærmer. Desuden har alicia shirt et bælte i taljen, som kan tages af og på.
1200 Kr 600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 1200 Kr Max: 1900 Kr
kr.1200 kr.1900