Søg
Filters

Nué Notes

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i sort med et småt, camel-farvet blomsterprint.
1200 Kr

Nué Notes Jacqueline shirt

Jacqueline shirt fra Nué Notes er en smuk skjortebluse med lange ærmer, rund udskæring og knappe-lukning. Desuden har skjorten de fineste flæse-detaljer foran og bagpå. Jacqueline shirt er almindelig i størrelsen. Stylen er i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint.
1200 Kr

Nué Notes Mila dress

Så har vi modtaget den populære Mila dress fra Nué Notes i et smukt nyt print. Kjolen har casual fit, lange ærmer, rund udskæring og knaplukning til taljen. Her findes den i sort med et småt, camel-farvet blomsterprint. Desuden har Mila dress en knælang længde og lommer i siden.
1400 Kr

Nué Notes Mila dress

Så har vi modtaget den populære Mila dress fra Nué Notes i et smukt nyt print. Kjolen har casual fit, lange ærmer, rund udskæring og knaplukning til taljen. Her findes den i lyseblå med et småt, lyst blomsterprint. Desuden har Mila dress en knælang længde og lommer i siden.
1400 Kr

Nué Notes Mila dress

Nué Notes Mila dress er den klassiske skjortekjole i nyt print i sort/rust farver.
1400 Kr

Nué Notes Omak kjole

Omak Dress fra Nué Notes er en smuk kjole med flæse i skirtet, rund udskæring som lynes i nakken, 3/4 ærmer og knælang længde. Pasformen er casual/loose. Kjolen fås med sort bundfarve og fint print i rust.
1400 Kr

Nué Notes Alicia shirt

Alicia shirt fra Nué Notes er en smuk skjorte i et flot gult og pastel farvet blomsterprint. Skjorten er klassisk med krave, knapper hele vejen ned og lange ærmer. Desuden har alicia shirt et bælte i taljen, som kan tages af og på.
1200 Kr 600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 1200 Kr Max: 1400 Kr
kr.1200 kr.1400