Søg
Filters

Overtøj

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ganni frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i rosa.
2100 Kr 1050 Kr

Ganni Jakke F3740

Ganni frakke F3740 i army grøn. Den sejeste jakke til efteråret og vinteren. Jakken har fede detaljer med tre lommer foran og stor krave. Der er indlagt en ekstra lynlås indenunder som kan lynes helt op i halsen. Den er oversize i pasformen hvilket giver et rigtig cool look.
2600 Kr

Ichi Ihjoelle Jakke

Mangler du en fed overgangsjakke, som samtidig kan bruges ind i vintermånederne, hvis du tager en striktrøje under eller et fedt tørklæde på til? Så er Ichis Ihjoelle jakke et rigtig godt bud. Den er multifarvet i en blanding af camel og blå og er fin både åben og lukket grundet den gode løse pasform, der klæder de fleste. Jakken har to vandrette lommer foran og går til lige over knæene.
1000 Kr 500 Kr

Coster Copenhagen 194-6402 Jacket in hairy check

En virkelig flot frakke/trenchcoat fra Coster Copenhagen i et lyserødt ternet print. Style 194-6402 er i en lækker pelset nylon kvalitet og har dobbelt knappe-lukning foran.
2000 Kr 1000 Kr

Coster Copenhagen 194-6400 Jacket in checked quality

Smuk jakke fra Coster Copenhagen i lyst, ternet print. Style 194-6400 har knappe lukning og to fine lommer foran. En flot og anvendelig jakke til efteråret og vinteren.
1600 Kr 800 Kr

Inwear CupoIW Dunjakke

CupoIW fra Inwear er en flot og behagelig jakke fra Inwear i klassisk fit. Denne style er perfekt til brug henover vinteren, da det er en dunjakke med dun og fjer. En fin detalje er dunjakkes krave, som både kan ligge henover skuldre, men også foldes op og lukkes til som et halstørklæde. Jakken lukkes med både lynlås og knapper. Find stylen her i både sort og bordeaux.
2000 Kr 1000 Kr

Basic Apparel Dagmar jacket

Dagmar Jacket fra Basic Apparel er den lækreste jakke til den lange vinter. Jakken er lang og med hætte, lange ærmer med ribkant, lynlås og knap lukning samt fine, store lommer i siden. Jakken er i moderne, enkelt dunjakke look og er almindelig i størrelsen. En dejlig varm og ikke mindst super flot style. Basic Apparel Dagmar jacket findes her i sort, men forhandles også her i army grøn.
1200 Kr

Basic Apparel Dagmar Jacket

Dagmar Jacket fra Basic Apparel er den lækreste jakke til den lange vinter. Jakken er lang og med hætte, lange ærmer med ribkant, lynlås og knap lukning samt fine, store lommer i siden. Jakken er i moderne, enkelt dunjakke look og er almindelig i størrelsen. En dejlig varm og ikke mindst super flot style. Basic Apparel Dagmar jacket findes her i army grøn, men forhandles også her i sort.
1200 Kr

Ichi Ihbunala Jakke

Er du på udkig efter en vinterjakke som både er moderne og praktisk, så er denne ihbunala jakke fra Ichi det perfekte match. Jakken har det moderne meget oversize look med rib-kant ved ærmer, hætte og både høje og almindelige lommer samt en lynlås lomme på arm. Jakken fås i en flot, oliven grøn farve og er desuden med fyld af fjer og dun, som holder dig ekstra varm.
1400 Kr

Freequent Tenza Jacket

Dejlig dunjakke fra Freequent med høj hals og lynlås. Freequent tenza jacket har en medium længde og er en lun jakke til den kolde vinter. Jakken fås i grøn og sort.
700 Kr 350 Kr

Ganni Tech/wool Jakke F4114 *Kun tilgængelig i fysisk butik, Odense*

Ved interesse kontakt os på tlf. 28300314. Ganni Jakke F4114 Tech/wool Sky Captain. Virkelig fed jakke fra Ganni i en tech/uld-kvalitet. Den er lavet i et miks af mørkeblå uld og grøn tech. Jakken har høj hals og ærmer med volumen samt super cool detaljer foran. Jakken lukkes med både lynlås og knapper og har skjulte lynlåslommer foran. Den er oversize i pasformen, men der indlagt et indvendigt bånd som kan snøres ind hvis man ønsker mere form i jakken. En virkelig cool jakke som er et perfekt mix af praktisk og design.
2900 Kr

Freequent Signa Jacket

Freequent Signa Jacket er en flot overgangsjakke i grøn. Jakken har en fin quiltet struktur. Desuden har jakken rund udskæring med rib-kant, lommer foran og lukkes med knapper hele vejen ned. Jakken har en mellemlang længde med et lækkert, varm fyld af fjer og dun.
800 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 700 Kr Max: 2900 Kr
kr.700 kr.2900