Søg
Filters

Overtøj

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i farverne sort og knækket hvid.
2100 Kr

Coster Copenhagen frakke

Smuk og klassisk tynd frakke fra Coster Copenhagen. Sort trenchcoat med fine detaljer, såsom liggende krave, knapper og bånd i taljen. Style 191-6116 er skåret over taljebåndet ved ryggen, hvilket har en slankende effekt.
1600 Kr 800 Kr

Ganni frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i rosa.
2100 Kr

Ganni Jakke F3740

Ganni frakke F3740 i army grøn. Den sejeste jakke til efteråret og vinteren. Jakken har fede detaljer med tre lommer foran og stor krave. Der er indlagt en ekstra lynlås indenunder som kan lynes helt op i halsen. Den er oversize i pasformen hvilket giver et rigtig cool look.
2600 Kr

Ichi Ihcarla Jakke

Lækker frakke fra mærket Ichi i smukke farver i et ternet mønster. Jakken er overvejende mørkegrøn, men med detaljer i både grå og blå. Derudover har frakken en smuk og iøjnefaldende krave i imiteret mørkeblåt pels. Jakken knappes i taljen og har tilmed et aftageligt bindebånd, der gør, at den fint markerer din talje og giver en rigtig flot pasform.
1100 Kr

Ichi Ihjoelle Jakke

Mangler du en fed overgangsjakke, som samtidig kan bruges ind i vintermånederne, hvis du tager en striktrøje under eller et fedt tørklæde på til? Så er Ichis Ihjoelle jakke et rigtig godt bud. Den er multifarvet i en blanding af camel og blå og er fin både åben og lukket grundet den gode løse pasform, der klæder de fleste. Jakken har to vandrette lommer foran og går til lige over knæene.
1000 Kr

Coster Copenhagen 194-6402 Jacket in hairy check

En virkelig flot frakke/trenchcoat fra Coster Copenhagen i et lyserødt ternet print. Style 194-6402 er i en lækker pelset nylon kvalitet og har dobbelt knappe-lukning foran.
2000 Kr

Coster Copenhagen 194-6400 Jacket in checked quality

Smuk jakke fra Coster Copenhagen i lyst, ternet print. Style 194-6400 har knappe lukning og to fine lommer foran. En flot og anvendelig jakke til efteråret og vinteren.
1600 Kr

Inwear CupoIW Dunjakke

CupoIW fra Inwear er en flot og behagelig jakke fra Inwear i klassisk fit. Denne style er perfekt til brug henover vinteren, da det er en dunjakke med dun og fjer. En fin detalje er dunjakkes krave, som både kan ligge henover skuldre, men også foldes op og lukkes til som et halstørklæde. Jakken lukkes med både lynlås og knapper. Find stylen her i både sort og bordeaux.
2000 Kr

Basic Apparel Dagmar jacket

Dagmar Jacket fra Basic Apparel er den lækreste jakke til den lange vinter. Jakken er lang og med hætte, lange ærmer med ribkant, lynlås og knap lukning samt fine, store lommer i siden. Jakken er i moderne, enkelt dunjakke look og er almindelig i størrelsen. En dejlig varm og ikke mindst super flot style. Basic Apparel Dagmar jacket findes her i sort, men forhandles også her i army grøn.
1200 Kr

Basic Apparel Dagmar Jacket

Dagmar Jacket fra Basic Apparel er den lækreste jakke til den lange vinter. Jakken er lang og med hætte, lange ærmer med ribkant, lynlås og knap lukning samt fine, store lommer i siden. Jakken er i moderne, enkelt dunjakke look og er almindelig i størrelsen. En dejlig varm og ikke mindst super flot style. Basic Apparel Dagmar jacket findes her i army grøn, men forhandles også her i sort.
1200 Kr

Ganni Dunjakke F4224

Virkelig lækker og multifunktionel dunfrakke i softshell-funktionsmateriale med en let skinnende overflade. Jakken har hætte med snøre samt aftagelige ærmer og er konstrueret på en måde, der giver ekstra varme og komfort. Den ultimative jakke til efteråret og vinteren. Desuden kan ærmerne lynes af, så frakken bliver til en vest og eventuelt kan bruges udover en strik. Jakken fås i sort i farven 252 phantom.
3200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 1000 Kr Max: 3200 Kr
kr.1000 kr.3200