Søg
Filters

Overtøj

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i farverne sort og knækket hvid.
2100 Kr

Coster Copenhagen frakke

Smuk og klassisk tynd frakke fra Coster Copenhagen. Sort trenchcoat med fine detaljer, såsom liggende krave, knapper og bånd i taljen. Style 191-6116 er skåret over taljebåndet ved ryggen, hvilket har en slankende effekt.
1600 Kr

Freequent regnjakke med foer

Regnjakke fra Freequent. Denne style er lang og med foer, hvilket betyder at den udover at være vandtæt også er varm at have på i kulden. Jakken er med lommer og hætte og har en relaxed pasform. Jakken fås i den flotteste mørkeblå farve.
800 Kr

Sibin Linnebjerg poncho

"Adi" er en virkelig lækker poncho fra Sibin Linnebjerg. Stylen er ned rund hals og større gab ved ærmerne. Den er fremstillet i en dejlig kvalitet som holder formen. Ponchoen fås i mørkeblå samt mellemblå.
900 Kr

Norr jakke

Hannah denim jakke er en rigtig fin forårs-jakke i skjorte look. Den er med større knapper, krave og volumiøse ærmer. Den kommer i den flotteste rå-hvide farve. Perfekt til denne sæson.
700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 700 Kr Max: 2100 Kr
kr.700 kr.2100