Søg
Filters

Overtøj

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i farverne sort og knækket hvid.
2100 Kr

Coster Copenhagen frakke

Smuk og klassisk tynd frakke fra Coster Copenhagen. Sort trenchcoat med fine detaljer, såsom liggende krave, knapper og bånd i taljen. Style 191-6116 er skåret over taljebåndet ved ryggen, hvilket har en slankende effekt.
1600 Kr 800 Kr

Freequent regnjakke med foer

Regnjakke fra Freequent. Denne style er lang og med foer, hvilket betyder at den udover at være vandtæt også er varm at have på i kulden. Jakken er med lommer og hætte og har en relaxed pasform. Jakken fås i den flotteste mørkeblå farve.
800 Kr

Ganni frakke

Den klassiske og ultra lækre frakke fra Ganni. Frakken lukkes i taljen med en skjult knappe og/eller med et aftageligt bindebånd, og har store, synlige lommer som en fed detalje foran. Kraven kan enten ligges ned eller stå efter egen smag og styling. Denne style F2851 fås i rosa.
2100 Kr

Ganni Jakke F3740

Ganni frakke F3740 i army grøn. Den sejeste jakke til efteråret og vinteren. Jakken har fede detaljer med tre lommer foran og stor krave. Der er indlagt en ekstra lynlås indenunder som kan lynes helt op i halsen. Den er oversize i pasformen hvilket giver et rigtig cool look.
2600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 800 Kr Max: 2600 Kr
kr.800 kr.2600