Søg
Filters

Pieszak

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Pieszak Gigi jacquard color pants

Pieszak Gigi pants i bordeaux ternet print. Buksen er med høj talje og cropped, tætsiddende pasform. Endelig en buks med detaljer og print. Gigi pants har både for- og baglommer. En virkelig fin buks i en lækker kvalitet med stræk. Anvendelig til både hverdag og fest.
1200 Kr 600 Kr

Pieszak jeans Diva 360 beyond black

Lækre jeans fra Pieszak. Diva skinny er et par jeans med mid waist/almindelig talje. De er i en skinny/tætsiddende pasform og i en sort og meget stretchy kvalitet. 360 betyder at denne jeans kan strække sig til alle sider og kanter uden af komme ud af form. Pieszak har desuden udviklet på den sorte farve og beyond black betyder, at denne buks holder farven meget bedre. Denne style er en del af Pieszaks denim kollektion, Pieszak Perfect. Bukserne er: - Skinny fit - Midrise - 5-pocket - Cotton-stretch denim - Full Length
1300 Kr

Pieszak blazer

Er du på udkig efter den perfekte blazer til både hverdag og fest, er denne Alex Structure blazer fra Pieszak et godt bud. Den er klassisk og taknemmelig i pasformen, hvor form-fittet gør at den er virkelig feminin klædelig på. Blazeren er med krave og lommer foran. Der er fine knappe-detaljer ved ærmerne og en flot, prikket struktur i blazeren. Den fås i sort og mørkeblå.
1800 Kr

Pieszak Alex Structure Chino

Alex Structure Chino er en af Pieszaks signatur styles og har været en af butikkens bedst solgte bukser gennem de sidste sæsoner. Modellen er højtaljet og en smule cropped i længden. Buksen har fede detaljer såsom lyse striber ned af benene i siden, ”uniform” lommer samt en flot og shiny prik-mønstret struktur i buksen. Den fås i sort eller mørkeblå.
1400 Kr 700 Kr

Pieszak buks

Er du på udkig efter jeans til foråret og sommeren, er denne style fra Pieszak et rigtig godt bud. Modellen hedder Diva Cropped Colours og er en slim samt cropped style med stretch. Bukserne fås i hvid.
900 Kr

Pieszak jeans

En klassisk og lækker jeans fra Pieszak i cotton-stretch denim. Denne model har en slim/skinny pasform og er mellem-højde i taljen. Buksen fås i denne klassiske mørkeblå farve med en smule ”slid” i vasken på for-og bag lår. Buksen har 5-pocket detalje og er normal i størrelsen.
900 Kr

Pieszak jeans Nadja

Nadja jeans fra Pieszak kommer i denne stilfulde mørkeblå vask kombineret med slid samt cut-off look. En klassisk blå jeans, som er mere afslappet og rå i udtrukket. Modellen er med skinny-fit, mellem talje-højde og cropped i længden. En lækker buks med fede detaljer i form af lynlås ved hoften, 5 lommer samt knappe-lukning. Buksen er normal i størrelsen.
1000 Kr 500 Kr

Pieszak jeans Naomi cropped

Lækre jeans fra Pieszak. Denne model, Naomi Cropped, er en kortere style. Buksen er normal i størrelsen med en mellem talje højde samt slim fit/pasform. En jeans med fede detaljer som lynlåse ved lommerne. Vasken, 501 Denim blue, er en mellem mørk/blå nuance med en smule lysere slid på lår.
1200 Kr 840 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 900 Kr Max: 1800 Kr
kr.900 kr.1800