Søg

Pieszak

Det danske tøjbrand Pieszak blev startet af Henriette Pieszak i 2007 og er i dag kendt for deres mange smarte jeans med en perfekt pasform og et look, som er både feminint og råt. Det er dog ikke kun jeans som Pieszak designer men har en hel kollektion af modetøj.

Pieszaks stil er rå og kantet stil med en urban high-fashion kvindelighed. For den kvinde, der klæder sig med attitude

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

PIESZAK JENORA JEANS COLOR KHAKI

Bemærk at buksen er mere grønlig beige end vist på billederne. Jenora jeans color fra Pieszak har højtalje, en straight pasform med kick flared legs. Buksen har ankle længde, lynlås og knap-lukning samt 5 lommer. Buksen er lavet i en lækker kvalitet med meget stræk. Produceret i cotton 91%, polyester 6% og elastan 3%.
900 Kr 450 Kr

PIESZAK ELISA PUFF WRAP SHIRT

Smuk bluse fra Pieszak med puf og korte ærmer, rund udskæring og knap-lukning bagtil. I taljen er et bånd som kan bindes foran eller bagved og laver en fin wrap-effekt. Blusen fås i klassisk og elegant nålestrib.
1000 Kr 500 Kr

PIESZAK ALEX STRUCTURE PANTS EXCL. COLOR

Pieszak Alex structure pants er et par cropped bukser in en blød og stretchy kvalitet med struktur og striber. Buksen har en klassisk knap-lukning samt lommer i siden og bagpå. Alex er en højtaljet buks med slim fit. En fin detalje er at striberne på siden er med glimmer/lurex. Produceret i 64% Cotton 33% Polyamide og 3% Elastane.
1400 Kr 700 Kr

PIESZAK FRIDA FRILLY JACKET

Frida fra Pieszak er en jakke i en blød kvalitet af 100% bomuld. Frida er en kort jakke med krave, lange ærmer og gennemknap. Jakken har lommer i siden samt ballon ærmer. Frida er afslappet i pasformen, og har desuden en fin detalje med frynser forneden. Stylen kan også bruges som skjorte.
1600 Kr 800 Kr

PIESZAK MARIJA FLARE SUPREME DENIM

Skønne jeans fra Pieszak i bootcut pasform. Marija jeans er i skinny fit med midrise waist og vidde i ben. Buksen har fem lommer og er fremstillet i en cotton-stretch kvalitet. Buksen fås også i en klassisk denim blå farve. Virkelig lækre jeans i en meget behagelig kvalitet med stræk.
1000 Kr 500 Kr

PIESZAK DIVA CROPPED SUPER ROCKING BLACK

Diva jeans fra Pieszak. Diva cropped er en skinny jeans med normal høj tajle og som stumper lidt i benene . Denne style har 5 lommer og frontlommerne er dekoreret med sort sten for et mere råt look. Diva cropped er med en smule stræk der gør dem super behagelige at have på uden at miste faconen.
1000 Kr 500 Kr

PIESZAK POLINE SWAN JEANS EXCL JAPAN BLUE

Poline Swan fra Pieszak er et par højtaljet jeans i en blød, strechy denim kvalitet. Pasformen er skinny og går til anklerne. Nordic Swan Ecolabelled jeans er fremstillet af 87,5 % Organic Cotten, 9,85 % Recycled Polyester og 2,65 % Elastik
1200 Kr 600 Kr
Filters
Sort
display