Søg

Pieszak

Det danske tøjbrand Pieszak blev startet af Henriette Pieszak i 2007 og er i dag kendt for deres mange smarte jeans med en perfekt pasform og et look, som er både feminint og råt. Det er dog ikke kun jeans som Pieszak designer men har en hel kollektion af modetøj.

Pieszaks stil er rå og kantet stil med en urban high-fashion kvindelighed. For den kvinde, der klæder sig med attitude

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

PIESZAK JENORA JEANS COLOR KHAKI

Bemærk at buksen er mere grønlig beige end vist på billederne. Jenora jeans color fra Pieszak har højtalje, en straight pasform med kick flared legs. Buksen har ankle længde, lynlås og knap-lukning samt 5 lommer. Buksen er lavet i en lækker kvalitet med meget stræk. Produceret i cotton 91%, polyester 6% og elastan 3%.
900 Kr

PIESZAK ELISA PUFF WRAP SHIRT

Smuk bluse fra Pieszak med puf og korte ærmer, rund udskæring og knap-lukning bagtil. I taljen er et bånd som kan bindes foran eller bagved og laver en fin wrap-effekt. Blusen fås i klassisk og elegant nålestrib.
1000 Kr

PIESZAK DOROTHY SUSTAIN POLO WHITE

Dorothy polo I tynd rib strik fra Pieszak. Poloen er lavet i et blødt mix af økologisk bomuld og genanvendt polyester. Blusen er med krave, knap-lukning, et casual fit og korte ærmer. Produceret i organic cotton 70% og recycled polyester 30%.
700 Kr

PIESZAK DOROTHY SUSTAIN POLO

Dorothy polo I tynd rib strik fra Pieszak. Poloen er lavet i et blødt mix af økologisk bomuld og genanvendt polyester. Blusen er med krave, knap-lukning, et casual fit og korte ærmer. Produceret i organic cotton 70% og recycled polyester 30%.
700 Kr

PIESZAK NEW BARBARA WASH ENGINEER

New Barbara er et par strechy jeans i nålestriber fra Pieszak. Modellen er lidt baggy, normal i taljen, har lommer foran og bagpå, 2 lynlåslommer og syning ved knæene der giver dem et cool look. En jeans der er komfortable at have på med et lidt råt look. Fremstillet i 97% bomuld og 3% elastan.
1000 Kr

PIESZAK POLINE ANKLE BABY CORD

Fine sommerbukser fra Pieszak i farven rose. Poline fra Pieszak er en ankle-lort jeans i blødt og stretchy babyfløjs-kvalitet. Poline er en klassisk 5-lomme model med lynlås og knaplukning. Modellen er en smule højtajlet og skinny fit. 98% bomuld og 2% elastane
900 Kr

PIESZAK ALEX STRUCTURE PANTS EXCL. COLOR

Pieszak Alex structure pants er et par cropped bukser in en blød og stretchy kvalitet med struktur og striber. Buksen har en klassisk knap-lukning samt lommer i siden og bagpå. Alex er en højtaljet buks med slim fit. En fin detalje er at striberne på siden er med glimmer/lurex. Produceret i 64% Cotton 33% Polyamide og 3% Elastane.
1400 Kr 980 Kr

PIESZAK FRIDA FRILLY JACKET

Frida fra Pieszak er en jakke i en blød kvalitet af 100% bomuld. Frida er en kort jakke med krave, lange ærmer og gennemknap. Jakken har lommer i siden samt ballon ærmer. Frida er afslappet i pasformen, og har desuden en fin detalje med frynser forneden. Stylen kan også bruges som skjorte.
1600 Kr

PIESZAK MARIJA FLARE EXCL. BABY CORD

Smarte bukser i en blød og elastisk babyfløjl-kvalitet. Udover at være en klassisk 5-lommemodel, er buksen forsynet med lynlås- og knaplukning, mellemhøjde, en smal pasform med videde ben forneden, gir et cool look.
1000 Kr

PIESZAK MARIJA FLARE SUPREME DENIM

Skønne jeans fra Pieszak i bootcut pasform. Marija jeans er i skinny fit med midrise waist og vidde i ben. Buksen har fem lommer og er fremstillet i en cotton-stretch kvalitet. Buksen fås også i en klassisk denim blå farve. Virkelig lækre jeans i en meget behagelig kvalitet med stræk.
1000 Kr 800 Kr

PIESZAK DIVA CROPPED SUPER ROCKING BLACK

Diva jeans fra Pieszak. Diva cropped er en skinny jeans med normal høj tajle og som stumper lidt i benene . Denne style har 5 lommer og frontlommerne er dekoreret med sort sten for et mere råt look. Diva cropped er med en smule stræk der gør dem super behagelige at have på uden at miste faconen.
1000 Kr 700 Kr

PIESZAK POLINE ANKLE YORK JEANS

Skønne York jeans fra Pieszak. Poline ankle york jeans har en god pasform med høj talje og slidte cool detaljer ved anklen.
1000 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 400 Kr Max: 1600 Kr
kr.400 kr.1600
Filters
Sort
display