Søg

Redesigned

Re:Designed er et af danmarks mest anerkendte mærker der producere tasker, sko og accessories til den moderne kvinde. Alle produkter er lavet med fokus på kvalitet og dansk design. Brandet blev grundlagt ud fra en vision om at skabe tidløse produkter, som passer til de fleste outfits i en kompromisløs kvalitet. Alle kollektionerne består både af klassiske tasker, som for evigt vil favoritter i dit klædeskab og for nyligt er der tilføjet de mere trendbaserede items med fokus på tidens farver og designs. Foruden skindtasker indeholder kollektionerne også mere sæsonbetonede produkter, såsom skindsandaler, skindhandsker, tørklæder og vinterstøvler.

Hos Re:Designed er alle materialer nøje håndplukkede for at sikre det ønskede udtryk, hvorfor alle produkter håndlaves for at sikre det bedst produkt muligt. Re:Designed fusionerer den bedste kvalitet med funktionalitet og elegance på smukkeste vis.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

REDESIGNED FAUST BUMBAG COGNAC

Utrolig lækker bumbag i rigtig blød skindkvalitet. Tasken indeholder to rum med lynlåslukning samt en justerbar rem.
600 Kr

REDESIGNED LENVIK BAG WALNUT

Lenvik er en klassisk hverdagstaske fra Re:Designed. Taksen har et overslag med lås, så skindtasken kan holdes lukket. Derudover gemmer tasken på to rum, en frontlomme og et større rum. Der er mulighed for at regulere længden af remmen ved at bruge spændet. Tasken er produceret i 100% kalveskind og fås en i flot congac/walnut farve. Velegnet som hverdagstaske med god plads til alt hvad man har brug for. Tasken måler: Højde: 28 cm. Bredde: 27 cm. Dybde: 5 cm.
1100 Kr

REDESIGNED FROGN BAG WALNUT

Frogn er en klassisk og lækker skuldertaske Re:Designed. Skindtasken har et overslag, der er lavet med en lås. Derudover er der en frontlomme under overslaget. Der medfølger en justerbar skulderrem til dametasken. Tasken er produceret i kalveskind. En meget fint og anvendelig taske til hverdag. Taksen måler: Højde: 20 cm. Bredde: 22 cm. Dybde: 5 cm.
800 Kr

REDESIGN MENNA BAG

Menna tasken er en stilren klassiker fra redesigned i en høj, lækker og blød skindkvalitet med sølv hardware. Tasken er helt ideel til hverdagsbrug, fordi den netop rummer plads til alt det, du må have brug for og finder nødvendigt at bære med dig hver dag. Taskens hovedrum åbnes med lynlåslukning, som er indrettet med to lommer samt én lynlåslomme med plads til diverse. På taskens front er en dekorativ lomme med magnetklap, som rummer mulighed og plads til dét man ønsker nem og hurtig adgang til. Menna er en taske med god rummelighed og derfor perfekt til hverdagsbrug, studie og arbejde. Foruden de to hanke, der er fastsyet på tasken, medfølger en aftagelig justerbar skulderrem i læder.
1300 Kr

REDESIGNED CAROLA BUMBAG NUDE

Carola bumbag fra Redesigned er en stilet og tidsløs bumbagtaske med fede nittedetaljer og hardware i guld. Taskens justerbare rem er lavet af ledder og kan åbnes og lukkes af et selespænde. Taskens hovedrum har lynlåslukning under nitterne, og åbner op til ét stort rum. På indersiden findes en mindre lynlåslomme til diverse. Carola bumbaggen fås i både i denne nudefarve eller i sort.
900 Kr

REDESIGNED CAROLA BUMBAG BLACK

Carola bumbag fra Redesigned er en stilet og tidsløs bumbagtaske med fede nittedetaljer og hardware i guld. Taskens justerbare rem er lavet af ledder og kan åbnes og lukkes af et selespænde. Taskens hovedrum har lynlåslukning under nitterne, og åbner op til ét stort rum. På indersiden findes en mindre lynlåslomme til diverse. Carola bumbaggen fås i både sort eller nude.
900 Kr

REDESIGNED CAMELIA BUMBAG NUDE

Camelia bumbag fra Redesigned er en super fed hverdagstaske i et tidsløst og cool design udtrykket af fine nittedetaljer og hardware i guld. Tasken bæres som en bumbag, hvis rem er i læder og justerbar med en selelukning på. Taskens hovedrum er med lynlåslukning under nitterne, og er indvendigt indrettet med en mindre lomme også med lynlåslukning. Tasken fås i denne nude-farve eller i sort.
800 Kr

REDESIGNED CAMELIA BUMBAG BLACK

Camelia bumbag fra Redesigned er en super fed hverdagstaske i et tidsløst og cool design udtrykket af fine nittedetaljer og hardware i guld. Tasken bæres som en bumbag, hvis rem er i læder og justerbar med en selelukning på. Taskens hovedrum er med lynlåslukning under nitterne, og er indvendigt indrettet med en mindre lomme også med lynlåslukning. Tasken fås i denne sorte farve eller i nude.
800 Kr

REDESIGNED FRAME BAG

Frame tasken fra redesigned er en stor shopper i en utrolig flot, blød og lækker sort læderkvalitet. Frame er desuden designet med cool rem i toppen hele vejen rundt om lynlåsåbningen som en super fed detalje. Inde i taskens store hovedrum findes to mindre stiklommer til mobil og/eller diverse samt et lynlåsrum. Foruden de to korte hanke, der sidder på tasken, medfølger en aftagelig justerbar skulderrem. På den ene yderside af tasken er der også et lynlåsrum. Den perfekte hverdagstaske med plads til det hele i flot lækkert og tidsløst design.
1500 Kr

REDSIGNED PASH BAG SORT

Pash tasken fra Redesigned er den perfekte sudie- og arbejdstaske, hvor du ikke længere behøver et cover eller sleeve til din laptop. Den findes både i denne flotte og lækre sorte udgave eller i cognac af samme kvalitet. Tasken er nemlig opdelt i tre store hovedrum, lukket med lynlås, hvoraf det midterste netop er designet og beregnet til computerrum. I et andet hovedrum findes en indvendig lynlåslomme samt stiklommer til penne. På ydersiden af taskens tredje hovedrum er der yderlige to rum, lukket med lynlås, med god plads til diverse. Tasken er foret med et nydeligt og praktisk grå-farvet tekstil. Øverst på taskens to ydersider er der to kortere hanke, mens der desuden medfølger en aftagelig justerbar rem.
1800 Kr

REDESIGNED NALA SANDAL BROWN

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i brun ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i sort og i gul.
400 Kr

REDESIGNED NALA SANDAL YELLOW

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i gul ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i sort og i brun.
400 Kr
Filters
Sort
display