Søg
Filters

Persondata og Cookie politik

Persondata

Ønsker du at handle på www.butik-mood.dk er det nødvendigt, at du som minimum oplyser navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Butik Mood via e-mail info@butikmood.com.

Denne politik handler om vores behandling af personoplysninger hvorledes www.butik-mood.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos www.butik-mood.dk, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via. www.butik-mood.dk.

Butik Mood er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor:

Butik Mood

Vestergade 86

5000 Odense C

CVR-nr: 32428592

Mail: info@butik-mood.dk eller moododense@gmail.com

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, samt at kunne administrere dine rettigheder til at kunne returnere og reklamere, har vi brug for at indsamle persondata for at kunne gennemføre handlen og kunne tilbyde dig vores service.

www.Butik-mood.dk indsamler og behandler dine persondata når du besøger vores hjemmeside, gennemfører et køb af vores produkter, opretter en kundekonto, anmelder vores hjemmeside, er i kontakt på vores mail, Instagram, Facebook kontoer eller ved reklamation.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på www.butik-mood.dk indsamles IP-adressen med det formål at forhindre svig.

Af personoplysninger indsamler vi følgende: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, varehistorik. Dine oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hos www.butik-mood.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf. bogføringslovens §10.  Dataen ligger på Unoeuros server og de er underrettet samme regelsæt. Personoplysninger sælges ikke til tredjemand og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi kan dele oplysninger om dig med vores fragtfirma GLS med henblik på levering af din bestilling på www.butik-mood.dk. Det kan være samarbejdspartnere til levering af it-services, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af www.butik-mood.dk, analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Business Manager eller Google Adwords.

Dine personoplysninger lagres gennem vores webshop system som er NopCommerce og hosting som er Unoeuro  og vores betalingssystemer som er Quickpay.

Følgende virksomheder håndterer data for www.butik-mood.dk: Google, Facebook, GLS, Mobilepay, NETS, Bambora

 

Virksomheden www.Butik-mood.dk gør vores bedste for at passe godt på dine personoplysninger. Vi sikrer dine personoplysninger gennem tekniske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

Som kunde hos www.Butik-mood.dk har du som registreret kunde altid ret til at sende dine indvendinger mod registreringen, samt indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på www.Butik-mood.dk. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos Butik-mood.dk slettet. Hvis du mener at www.butik-mood.dk behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det danske Datatilsyn. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, bedes du sende en mail til info@butik-mood.dk eller moododense@gmail.com.

 

Cookie politik

Når du besøger www.butik-mood.dk og virksomhedens tilhørende sider, indsamles oplysninger om dig, som anvendes til at forbedre indhold og tilpasse siden. Herunder kan du blive oplyst om hvad vi indsamler, hvordan vi behandler det, samt hvad vi anvender oplysningerne til:

Ved dit første besøg hos butik-mood.dk, vil der fremkomme en boks med accept af vores cookie politik og betingelser. Hos www.butik-mood.dk bruger vi cookies til at undersøge hvem der besøger vores website og hvor længe. Desuden anvendes cookies så der kan foretages demografiske og brugerrelaterede statistikker. Dette muliggør at www.butik-mood.dk kan oprette indhold mm. som stemmer overens med dine samt andre brugers interesser og ønsker. Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med eventuelle analyser. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Hvis ikke du ønsker at gemme cookies på din webbrowser, kan du selv spærre for alle cookies på din browser, eller få en påmindelse inden de gemmes. Når du spærrer eller sletter cookies, vil du opleve at annoncer bliver mindre relevante for dig og vil optræde oftere.

De nødvendige cookies bruger vi hos www.butik-mood.dk til at gøre hjemmesiden brugbar ved brug af basale funktioner, såsom navigations-muligheder og indgang til sikret områder. Hvis ikke vi bruger disse cookies vil siden ikke fungere.

De statistiske cookies bruges af www.butik-mood.dk til at indsamle og analysere på, hvordan du interagerer med vores website. Disse oplysninger er anonyme. Vi anvender eksempelvis Google Analytics til at anskaffe viden om, hvordan du navigerer rundt på vores side. Disse oplysninger registreres af Googles server. Vi videregiver trafikmålingsoplysninger til vores partnere i anonym form, med det formål at dokumentere trafikken på www.butik-mood.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på moododense@gmail.com

Www.butik-mood.dk er udviklet af ONERocket Aps.