Søg
Filters

Skjorter

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI skjorte

Den smukkeste skjorte i fløjs-look fra Ganni. F3045 er fuldstændig klassisk i modellen, men har fine små flæse-kanter ned langs knapperne foran. Den er tyk og blød i kvaliteten. Den fås i denne flotte rosa farve, som er et hit dette forår og sommer.
1600 Kr

GANNI skjorte

En flot og klassisk skjorte med fine detaljer fra Ganni. Denne style F3315 er klassisk i modellen, men piftes op af den bølge-detalje der er ved knappe-lukningen. Den kommer i en lyserød/sart rosa farve og striber som går på tværs og består af små hvide/sorte blomster.
900 Kr

Inwear skjorte

Denne skjorte er en musthave i basis gardroben. Venus skjorten fra Inwear er en tidsløs klassiker, produceret i lækkert og blødt poplinbomuld. Skjorten har en klassisk pasform og fine detaljer såsom en feminin krave, skjult knappelukning, lange ærmer med knap samt en kurvet skjortekant.
600 Kr

Inwear skjorte

Fin og klassisk langærmet skjorte fra Inwear. Hayden shirt er i en tynd og let viscose kvalitet. En klassisk style og pasform fra Inwear, som dog fornyes af nye farver og mønster. Skjorten fås i en lys farve med friske, grønne striber i et ternet grafisk mønster.
600 Kr

Basic Apparel Kortærmet skjorte

Helle shirt fra Basic Apperarel er fuldstændig klassisk i pasform og snit for en kortærmet skjorte. Den er fremstillet i en lækker og behagelig bomuldskvalitet. Den fås i en ligeså flot og klassisk lyseblå farve.
450 Kr

Ichi skjorte

Anvendelig og flot skjorte fra Ichi. Denne skjorte fås i en frisk gul farve, som er perfekt til foråret. Denne style er fuldstændig klassisk og normal i pasformen.
200 Kr

Ichi skjorte

Klassisk og smuk skjorte fra Ichi. Denne skjorte er i en lys creme/rosa farve med sorte prikker, som er et klassisk og stilsikkert print. Skjorten er i regular fit, dog med en længde som går til hofterne.
250 Kr

Inwear shirt

Er du på udkig efter den perfekte kortærmet skjorte her til sommer er denne Edel shirt fra Inwear et virkelig fint bud. Den er med krave og oversized, men korte ærmer. Skjorten er klassisk i pasformen og er med en længde til cirka hofterne. Den fås i denne flotte gule/hvid stribet version.
500 Kr

Norr kortærmet skjorte

Er du til det klassiske og tidsløse, så er denne kortærmede skjorte fra Norr lige noget for dig. Den er med krave, knappe-skjul og de fineste puff-ærmer. Billie skjorten fåes i lyseblå. En lige så tidløs farve.
0 Kr

Lee skjorte

En virkelig fin og lækker bomuldsskjorte fra Lee. Den fåes i den klassiske lyseblå farve, men er med fint koral farvet mønster. Skjorten er med lomme-detalje ved brystet. Skjorten er normal i størrelsen, den er ikke slim-fit og heller ikke oversize.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 0 Kr Max: 1600 Kr
kr.0 kr.1600