Søg
Filters

Skjorter

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear venus skjorte

Denne skjorte er en musthave i basis gardroben. Venus skjorten fra Inwear er en tidsløs klassiker, produceret i lækkert og blødt poplinbomuld. Skjorten har en klassisk pasform og fine detaljer såsom en feminin krave, skjult knappelukning, lange ærmer med knap samt en kurvet skjortekant.
600 Kr

Coster Copenhagen Skjorte B1516 Regular Shirt

Klassisk, flot skjorte fra Coster Copenhagen med krave og skjulte knapper. Skjorten er i regular/loose fit og fås i en virkelig lækker kvalitet af bomuld og polyamid med ekstra stretch. Skjorten fås i lyseblå og hvid. Et musthave i basis garderoben.
800 Kr

Basic Apparel Harriet Shirt

Harriet shirt fra Basic Apparel i den sommerlige blå-hvide bomuldsvævning. Skjorten er med korte ærmer i et løst fit og med knappelukning hele vejen ned.
550 Kr 275 Kr

Tif Tiffy Faliana Oversize Shirt

Cool oversize hørskjorte med lommer. Denne hørskjorte fra TIF TIFFY har krave, slids i siderne og kan knappes foran. Skjorten fås i en flot, brun farve og er fremstillet af 100% naturlige fibre. Perfekt til forår og sommer!
1200 Kr 720 Kr

Coster Copenhagen Long shirt with buttons 202-1281

En meget fin, lyserød langærmet skjorte i hundrede procent bomuld kvalitet. Skjorten besidder v-halsudskæring, knapper front og ved ærmerne - og er en smule længere bagtil. Desuden har skjorten røde stikninger som en fin detalje. Brug skjorten med bare ben eller over jeans som tunika.
800 Kr

Coster Copenhagen Long shirt with high neck and broderi anglaise 202-1256

Smuk langærmet skjorte-kjole fra Coster Copenhagen i hundrede procent bomuld kvalitet. Skjortekjolen har lange ærmer, kina krave og knapper på langs. Læg mærke til den fine detalje med broderie anglaise på ryggen. En flot, klassisk skjortekjole med et twist.
900 Kr 540 Kr

Coster copenhagen Shirt in denim 202-6140

Denim skjorte i hundred procent bomuld kvalitet fra Coster Copenhagen. Skjorten besidder krave, knappelukning, lange ærmer og to front lommer. En virkelig lækker style som også kan bruges som let sommer-jakke.
1000 Kr 600 Kr

Freequent Vita Shirt Jacket

Lækker skjorte-jakke fra Freequent i cool army farve. Skjortejakken er med krave, gennemknappet og seje lommer på brystet. Brug den lukket som skjorte eller åben som let forårsjakke.
500 Kr 300 Kr

Coster Copenhagen Blouse With V-neck and buttons 202-1270

Smuk bluse i bomuld kvalitet fra Coster Copenhagen. Blusen besidder v-halsudskæring med knapper til taljen samt lurex detaljer. Style 202-1270 fås i farven desert sand med fine, lodrette striber i rosa og guld glimmer.
500 Kr 300 Kr

Freequent adney ss shirt dots

Fin og anvendelig kortærmet skjorte fra Freequent. Adney ss shirt har krave, kortere ærmer og knapper hele vejen ned. Skjorten fås i hvid med et print af sorte prikker. Stylen er lavet i en behagelig viskose kvalitet.
250 Kr

Ichi ixdolla ms

Skøn skjorte i denim fra Ichi. Ixdolla ms har krave, er gennemknappet hele vejen ned, har to lommer på brystet samt 3/4 ærme længde. Stylen kan bruges lukket som skjorte, men er også rigtig fin åben over toppe, t-shits og kjoler. Pasformen er tight, og stylen er produceret i bomuld og elastan.
550 Kr 330 Kr

Coster Copenhagen 202-1277 Shirt with buttons and 3/4 length

Kortærmet skjorte i bomuld og polyester kvalitet fra Coster Copenhagen. Skjorten besidder kina krave, knapper på langs og rynke effekt. Virkelig fin skjorte bluse i lyseblå med hvide knistre.
700 Kr 420 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1200 Kr
kr.200 kr.1200