Søg
Filters

Skjorter

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GANNI skjorte

Den smukkeste skjorte i fløjs-look fra Ganni. F3045 er fuldstændig klassisk i modellen, men har fine små flæse-kanter ned langs knapperne foran. Den er tyk og blød i kvaliteten. Den fås i denne flotte rosa farve, som er et hit dette forår og sommer.
1600 Kr 1120 Kr

GANNI skjorte

En flot og klassisk skjorte med fine detaljer fra Ganni. Denne style F3315 er klassisk i modellen, men piftes op af den bølge-detalje der er ved knappe-lukningen. Den kommer i en lyserød/sart rosa farve og striber som går på tværs og består af små hvide/sorte blomster.
900 Kr 630 Kr

Inwear skjorte

Denne skjorte er en musthave i basis gardroben. Venus skjorten fra Inwear er en tidsløs klassiker, produceret i lækkert og blødt poplinbomuld. Skjorten har en klassisk pasform og fine detaljer såsom en feminin krave, skjult knappelukning, lange ærmer med knap samt en kurvet skjortekant.
600 Kr

Basic Apparel Kortærmet skjorte

Helle shirt fra Basic Apparel er fuldstændig klassisk i pasform og snit for en kortærmet skjorte. Den er fremstillet i en lækker og behagelig bomuldskvalitet. Den fås i en ligeså flot og klassisk lyseblå farve.
450 Kr

Ichi skjorte

Klassisk og smuk skjorte fra Ichi. Denne skjorte er i en lys creme/rosa farve med sorte prikker, som er et klassisk og stilsikkert print. Skjorten er i regular fit, dog med en længde som går til hofterne.
250 Kr 150 Kr

Inwear TamaraIW Shirt

TamaraIW Shirt er en flot skjorte fra Inwear med lodrette striber i en frisk orange farve. Skjorten er klassisk i pasform og snit med knapper hele vejen ned. En fin detalje er de omvendte vandrette striber ved de øverste ryg og håndled.
800 Kr

Ganni skjorte F3524

F3524 printed gerorgette er en smuk skjorte fra Ganni. Skjorten er klassisk med krave og knapper hele vejen ned, men har fine ærmer med volume og et lille puf. F3524 fås i transparent sort med et grønt, blåt, lyst og rosa print.
900 Kr

GANNI skjorte

Den klassiske og smukke skjorte fra Ganni i det flotteste blomster print. Skjorten har sort grundfarve og et rosa/rødt blomsterprint. Stylen er klassisk i udformningen med lange ærmer og knapper hele vejen ned.
900 Kr 630 Kr

Ganni skjorte kjole F3568

Ganni F3568 er den fineste skjorte kjole i en lyseblå farve kaldet vapor blue med striber af røde, blå og gule blomster. Stylen er semi oversized med krave og knappelukning hele vejen ned samt flotte puff-ærmer ved skuldrene.
1100 Kr

Ganni skjorte kjole F3715

Ganni F3715 i print denim. Fed skjorte eller kjole fra Ganni i leopard print og neon grønt tiger print kaldet block colour. Stylen er med krave og knapper hele vejen ned i en kraftig kvalitet.
2100 Kr

Ganni utility skjorte F3720

Ganni F3720 i print denim. Lækker skjorte eller jakke fra Ganni i brun leopard print. Skjorten er i en denim kvalitet med lommer på brystet, knapper hele vejen ned, skulder knapper og synligt Ganni logo i nakken.
1700 Kr

Ganni skjorte F3183

F3183 shirt fra Ganni er den klassiske og smukke skjorte fra Ganni i et flot rødt og hvidt print. Stylen er klassisk i udformningen med lange ærmer og knapper hele vejen ned.
900 Kr 630 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 250 Kr Max: 2100 Kr
kr.250 kr.2100