Søg
Filters

Sko

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Angulus støvler

Angulus støvlet med hæl i sort ruskind. Style 7586-101 har det klassiske look, hvor støvlen går ud i en spids med forrunding på snuden. Støvlens skaft går til lige over ankel og har indlagt indvendig elastik i begge sider. På skaftet yderside er der en fin detalje i form af tydelige syninger. Under støvlen er der et gummistykke påsat, som gør at støvlen føles behagelig at have på og gå rundt i. Hælen er 5,5 cm høj, hvilket gør støvlen yderst anvendelig, da man med fordel kan benytte den til både hverdag og fest.
1600 Kr 800 Kr

Angulus støvle med snøre og hægter 6474-103

Angulus 6474-103 er en vinterstøvle/rå støvle i sort lak og ruskind med snøre, blødt uldfoer og solide rågummisåler. En rigtig lækker støvle til efteråret og vinteren som både er praktisk, varm og ikke mindst, super flot.
1500 Kr 750 Kr

Angulus støvle med snøre og hægter 6474-103

Angulus 6474-103 er en vinterstøvle/rå støvle i brunt skind med let struktur og ruskind. Støvlen er med snøre, blødt uldfoer og solide rågummisåler. En rigtig lækker støvle til efteråret og vinteren som både er praktisk, varm og ikke mindst, super flot.
1500 Kr 750 Kr

Angulus chelsea støvle

Style 7546-103-0316 fra Angulus er den perfekte, flotte everyday støvle til denne sæson. Støvlen er i glat skind med gode såler af gummi. Støvlen har et smalt skaft med elastik, som gør at støvlen sidder tæt over anklen for den bedste komfort. En klassisk, flot, behagelige og anvendelig støvle til efterår, vinter og forår. Støvlen er normal i størrelse og pasform.
1300 Kr 650 Kr

Angulus støvler 7546-101-0353

Style 7546-101-0353 fra Angulus er den perfekte, flotte everyday støvle til denne sæson. Støvlen er i glat skind som er lakeret med lak samt har den gode såler af hård, sort gummi. Støvlen har et smalt skaft med elastik, som gør at støvlen sidder tæt over anklen for den bedste komfort. En klassisk, behagelig og anvendelig støvle til efterår, vinter og forår som bliver piftet op af den skinnende lak overflade.
1400 Kr 700 Kr

Redesigned Nala Sandal Black

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i sort ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i gul og i brun.
400 Kr

redesigned Nala Sandal Yellow

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i gul ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i sort og i brun.
400 Kr

Redesigned Nala Sandal Brown

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i brun ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i sort og i gul.
400 Kr

Copenhagen shoes Candy sneakers

Candy Sneakers fra Copenhagen shoes har en farvekombination af guld, blå og lyserød. De populære hvide sneakers er et must-have i enhver garderobe, da de både kan style en kjole ned til hverdag eller brug dem til jeans for et mere afslappet look. De er normale i pasformen.
900 Kr

Ganni S1212 Sandal

Enormt lækker og afslappet slip-in sandal i læder fra GANNI. Designet i et klassisk design, hvor to brede remme krydser fodens vrist. Sålen er en behagelig, flad gummisål. Sandalen er en smule stor i størrelsen, så vælg den mindste størrelse, hvis du svinger mellem to.
1800 Kr 1620 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 400 Kr Max: 1800 Kr
kr.400 kr.1800