Søg
Filters

Sko

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Angulus sandal

Vildt elegant sandal med kilehæl i en sprød orange nuance, som er mindst lige så behagelig at gå i som den er flot! Hælens højde er 8 cm. og med ca. 1,5 cm. højt plateau. Sandalen lukkes ved anklen med et spænde, og vil gøre sig godt til bukser med ankellængde eller en smuk sommerkjole. Desuden er den normal i pasformen og produceret i Portugal af lækre naturmaterialer.
1200 Kr 840 Kr

Angulus sandal

Enkelt og fin sandal i sort ruskind. Rågummisålen, skindfoert og spændelukningen bagpå danner basis for en super god komfort, mens de fine flæsedetaljer skaber et feminint touch. Sandalen er klassisk og kan styles til ethvert sommeroutfit. Desuden er den produceret i Portugal af lækre naturmaterialer.
1100 Kr 770 Kr

Angulus sandal

Elegant sandal i rosa ruskind. Rågummisålen og fodsengen belagt af skindfoer danner basis for en super god komfort, mens de fine flæse-remme foroven skaber et feminint touch i sen fine lyserøde nuance. Den behagelige sandal kan bruges til at pifte sommeroutfittet op og gør sig virkelig godt til lyse denim bukser eller nederdele. Desuden er den produceret i Portugal af lækre naturmaterialer.
1000 Kr 700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 1000 Kr Max: 1200 Kr
kr.1000 kr.1200