Søg
Filters

Sko

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Angulus sandal

Vildt elegant sandal med kilehæl i en sprød orange nuance, som er mindst lige så behagelig at gå i som den er flot! Hælens højde er 8 cm. og med ca. 1,5 cm. højt plateau. Sandalen lukkes ved anklen med et spænde, og vil gøre sig godt til bukser med ankellængde eller en smuk sommerkjole. Desuden er den normal i pasformen og produceret i Portugal af lækre naturmaterialer.
1200 Kr 500 Kr

Angulus sandal

Elegant sandal i rosa ruskind. Rågummisålen og fodsengen belagt af skindfoer danner basis for en super god komfort, mens de fine flæse-remme foroven skaber et feminint touch i sen fine lyserøde nuance. Den behagelige sandal kan bruges til at pifte sommeroutfittet op og gør sig virkelig godt til lyse denim bukser eller nederdele. Desuden er den produceret i Portugal af lækre naturmaterialer.
1000 Kr 500 Kr

Angulus støvler

Angulus støvlet med hæl i sort ruskind. Style 7586-101 har det klassiske look, hvor støvlen går ud i en spids med forrunding på snuden. Støvlens skaft går til lige over ankel og har indlagt indvendig elastik i begge sider. På skaftet yderside er der en fin detalje i form af tydelige syninger. Under støvlen er der et gummistykke påsat, som gør at støvlen føles behagelig at have på og gå rundt i. Hælen er 5,5 cm høj, hvilket gør støvlen yderst anvendelig, da man med fordel kan benytte den til både hverdag og fest.
1600 Kr

Angulus støvle med snøre og hægter 6474-103

Angulus 6474-103 er en vinterstøvle/rå støvle i sort lak og ruskind med snøre, blødt uldfoer og solide rågummisåler. En rigtig lækker støvle til efteråret og vinteren som både er praktisk, varm og ikke mindst, super flot.
1500 Kr

Angulus støvle med snøre og hægter 6474-103

Angulus 6474-103 er en vinterstøvle/rå støvle i brunt skind med let struktur og ruskind. Støvlen er med snøre, blødt uldfoer og solide rågummisåler. En rigtig lækker støvle til efteråret og vinteren som både er praktisk, varm og ikke mindst, super flot.
1500 Kr

Angulus chelsea støvle

Style 7546-103-0316 fra Angulus er den perfekte, flotte everyday støvle til denne sæson. Støvlen er i glat skind med gode såler af gummi. Støvlen har et smalt skaft med elastik, som gør at støvlen sidder tæt over anklen for den bedste komfort. En klassisk, flot, behagelige og anvendelig støvle til efterår, vinter og forår. Støvlen er normal i størrelse og pasform.
1300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 500 Kr Max: 1600 Kr
kr.500 kr.1600