Søg
Filters

Sko

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Angulus støvle med snøre og hægter 6474-103

Angulus 6474-103 er en vinterstøvle/rå støvle i sort lak og ruskind med snøre, blødt uldfoer og solide rågummisåler. En rigtig lækker støvle til efteråret og vinteren som både er praktisk, varm og ikke mindst, super flot.
1500 Kr 750 Kr

Angulus støvle med snøre og hægter 6474-103

Angulus 6474-103 er en vinterstøvle/rå støvle i brunt skind med let struktur og ruskind. Støvlen er med snøre, blødt uldfoer og solide rågummisåler. En rigtig lækker støvle til efteråret og vinteren som både er praktisk, varm og ikke mindst, super flot.
1500 Kr 750 Kr

Redesigned Nala Sandal Black

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i sort ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i gul og i brun.
400 Kr

redesigned Nala Sandal Yellow

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i gul ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i sort og i brun.
400 Kr

Redesigned Nala Sandal Brown

Nala sandalen fra Redesigned er en virkelig komfortabel og klassisk sandal i brun ruskind med sål af kork. Sandalen er lukket med to brede ruskindsstropper, der krydser hinanden over vristen. Sandalen fås desuden også i sort og i gul.
400 Kr

Angulus Sandal

Fin og klassisk sandal i sort skind med spændelukninger. Sandalen er med en blød og fleksibel fodseng, som gør, at foden ligger behagligt. Sandalen kan bruges til et par cropped jeans, for at få et mere råt udtryk men vil være lige så fin til en sød sommerkjole. OBS: Bemærk lille i størrelsen.
1000 Kr 800 Kr

Angulus Sandal

Fin og klassisk sandal i cognac farvet skind og spændelukning. Sandalen er med en blød og fleksibel fodseng, som gør, at foden ligger behagligt. Sandalen kan bruges til et par cropped jeans, for at få et mere råt udtryk men vil være lige så fin til en sød sommerkjole. OBS: Bemærk lille i størrelsen.
1000 Kr 800 Kr

Angulus sandal

Fin og høj kilehælsandal som kan styles op og ned efter behov. Blød og fleksibel plateausål i rågummi. Hælens højde er 8 cm og med ca. 2 cm højt plateau. Sandalen lukkes ved ankelen med et spænde.
1300 Kr 1040 Kr

Copenhagen shoes Candy sneakers

Candy Sneakers fra Copenhagen shoes har en farvekombination af guld, blå og lyserød. De populære hvide sneakers er et must-have i enhver garderobe, da de både kan style en kjole ned til hverdag eller brug dem til jeans for et mere afslappet look. De er normale i pasformen.
900 Kr 675 Kr

Ganni S1212 Sandal

Enormt lækker og afslappet slip-in sandal i læder fra GANNI. Designet i et klassisk design, hvor to brede remme krydser fodens vrist. Sålen er en behagelig, flad gummisål. Sandalen er en smule stor i størrelsen, så vælg den mindste størrelse, hvis du svinger mellem to.
1800 Kr 1350 Kr

Angulus Sandal

Flot sandal fra Angulus i sort og gul lakeret skind. Sandalen er på plateausål samt velcrolukning over vristen. Remmen bag hælen kan justeres med bæltespænde. Rågummisålen er blød og fleksibel som giver rigtig god komfort for foden.
1100 Kr 880 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 400 Kr Max: 1800 Kr
kr.400 kr.1800