Søg

STELLA NOVA

STELLA NOVA blev grundlagt i 2002 af designer og kreativ direktør Trine Skoller.

I dag er STELLA NOVA et førende dansk modebrand, der skaber seks årlige kollektioner. Det sande legende STELLA NOVA univers afspejles også i flagskibsbutikken STELLA NOVA the Boutique, beliggende i hjertet af København. I STELLA NOVAs verden mødes kontrasterne. Feminint møder maskulint og det pyntede møder det afslappede. Modsætninger mødes og en ny historie fortælles.

Kollektionerne afspejler en fristende positiv vibe af små skatte. Det er et ønske, at hvert stykke tøj er en ”must-have” som du simpelthen må eje. Grundlaget for STELLA NOVAs succes er Trine Skollers kreative sjæl og et virkelig dedikeret team bag hende. Målet er at skabe unikke styles, som kvinder vil have i deres klædeskab nu og for evigt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

STELLA NOVA SUVI DRESS

Fin kort kjole med elegant print, med flæse krave, snor ved kraven og en lille v-udskæring.
1500 Kr

STELLA NOVA LOAN MAE DRESS

Lang kjole som bindes ved kraven med en snor. har lange ærmer med fine detaljer. Lavet af 100% bomuld.
2300 Kr

STELLA NOVA BETRICIA DRESS

Lækker lang skjorte kjole, med stribet mønster. Har knaplukning hele vejen ned, md en klassisk skjorte krave og fin opfoldnings detaljer på ærmerne.
2000 Kr

STELLA NOVA BELLA DRESS

Klassisk hvid kjole med brede ærmer og skjorte krave. Kjolen lukkes med knapper hele vejen ned og har fine detaljer i form af et blomstermønster i kjolen og to lommer. Kjolen er lavet af 100% bomuld
1800 Kr

STELLA NOVA BARBARA DRESS

Langærmet kjole med flæser. bindes med bindebånd ved kraven. har en lille fin udskæring lige over brystet. Kjolen er lavet af 100% polyester
1700 Kr

STELLA NOVA BARBARA MY SHIRT

Stella nova bluse med bindebånd ved halsen. Pyntet med flæser foran og bagpå og med løse ærmer.
1200 Kr

STELLA NOVA JILL PANTS

Løse bukser med en smule volumen, plads til bælte. Lukkes med lynlås. Bukserne er lavet af 67% polyester og 33% nylon
1300 Kr

STELLA NOVA HARPER SHIRT

Fin bluse med korte ballon ærmer og skjorte krave, lukkes med knapper. Lavet af 67% polyester og 33% nylon
1300 Kr

STELLA NOVA BARBARA JOE DRESS

Fin kjole, en dejlig farverig farve. Har flotte blonde detaljer, og en lidt dyb udskæring med bindebånd i halsen. Kjolen er lavet af 100% bomuld.
2500 Kr

STELLA NOVA GILDA VEST

Strikket vest fra Stella Nova i et flot mønster. Vesten har V-hals og et oversize look og brede ærmeåbninger. Fremstillet i 60% bomuld og 40% acryl.
1300 Kr

STELLA NOVA LOAN MAE KJOLE

'Loan Mae' er den flotteste lange kjole fra Stella Nova. Kjolen er fyldt med smukke detaljer som roseprint, buede flæsekanter og broderede blomster nederst på kjolen. Denne kjole er enormt smuk og unik i sit design. Fremstillet i 100% bomuld.
2200 Kr

STELLA NOVA DICTE BLUSE

'Dicte' er en smuk bluse fra Stella Nova med et print af små roser. Blusen træder ekstra feminint frem med den store flæsekrave. Den knappes ned langs fronten. Fremstillet i 100% bomuld.
1100 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 500 Kr Max: 3000 Kr
kr.500 kr.3000
Filters
Sort
display