Søg
Filters

Stine A

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A ørering

Bred creol med banket overflade. Måler 1,2 i diameter, 0,65 i overfladens bredde og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
320 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med banket, firkantet motiv i fronten. Motivet i fronten måler 4,5 mm. i højden, 3 mm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med banket, firkantet motiv i fronten. Motivet i fronten måler 4,5 mm. i højden, 3 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Fin lille ørestik fra Stine A i hjerte motiv med lyserød emalje. Petit Love Heart Light Pink Enamel earring er i 18 karat forgyldt sterling sølv samt emalje og måler 3 x 3 mm.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en kugle samt en hvad zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 6 mm. i højden, 4 mm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en kugle samt en hvad zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 6 mm. i højden, 4 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med to zirkon-sten som motiv i fronten – den ene lyserød, den anden hvid. Motivet i fronten måler 4,3 mm. i højden, 2 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med harlekin-motiv og fire forskellige zirkon-sten i fronten – en pink, en lyserød, en blå og en gul zirkon. Motivet i fronten måler 5 mm. i højden, 4 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A Dancing chains long behind ear earring

Vedhæng med kæder til ørestiks. Placeres mellem bagsiden af øreflippen og låsen til en ørestik. Vedhænget måler 33 mm. i højden, 7 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
420 Kr

Stine A Dancing three pearls behind ear earring

Stine A Dancing three pearls behind ear earring er et fint vedhæng med tre perler til at hænge bag på øret sammen med en ørestik. Man kan sammensætte og skifte ud som man ønsker. Bemærk at ørestik ikke medfølger. Produceret i 18 karat forgyldt sterling sølv samt hvide ferskvandsperler og måler 1 cm. i bredde og 2 cm. i længde.
365 Kr

Stine A ørering

Dobbelt creol med to cirkler. Måler 2 cm i diameter og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
260 Kr

Stine A ørering

Lille rund creol med facetslebet overflade. Måler 10 mm. i diameter og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv
210 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1450 Kr
kr.160 kr.1450