Søg
Filters

Stine A

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A ørering

Lille rund creol med facetslebet overflade. Måler 10 mm. i diameter og er lavet af sort rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørering

Åben creol med en hvid zirkon-sten i enden på fronten. Måler 2 x 1,5 cm. og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørering

Åben creol med en hvid zirkon-sten i enden på fronten. Måler 2 x 1,5 cm. og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørering

Stor, bred og fyldende creol. Måler 2 cm. i diameter, er 5 mm. tyk og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
420 Kr 210 Kr

Stine A ørering

Vedhæng med kæder til ørestiks. Placeres mellem bagsiden af øreflippen og låsen til en ørestik. Vedhænget måler 20 mm. i højden, 10 mm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
365 Kr

Stine A ørering

Vedhæng med kæder til ørestiks. Placeres mellem bagsiden af øreflippen og låsen til en ørestik. Vedhænget måler 20 mm. i højden, 10 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
365 Kr

Stine A ørering

Vedhæng med kæder til ørestiks. Placeres mellem bagsiden af øreflippen og låsen til en ørestik. Vedhænget måler 33 mm. i højden, 7 mm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
420 Kr

Stine A ørering

Vedhæng med tre blade til ørestiks. Placeres mellem bagsiden af øreflippen og låsen til en ørestik. Vedhænget måler 2 cm. i højden, 1 cm. i bredden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
365 Kr

Stine A ørering

Ørering med en hvid zirkon-sten placeret mellem to sølvkugler i fronten. Motivet i fronten 10 mm. i højden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørering

Ørering med en grøn zirkon-sten placeret mellem to sølvkugler i fronten. Motivet i fronten 10 mm. i højden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørering

Ørering med en pink zirkon-sten placeret mellem to guldkugler i fronten. Motivet i fronten 10 mm. i højden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med harlekin-motiv og en hvid zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 5 mm. og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
160 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1450 Kr
kr.160 kr.1450