Søg
Filters

Stine A

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Stine A ørestik

Ørestik med kirsebær-motiv i rød emalje i fronten. Motivet i fronten måler 8 mm. i diameter og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med kirsebær-motiv i fronten. Motivet i fronten måler 8 mm. i diameter og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med spyd-motiv i fronten. Motivet i fronten måler 11 mm. i højden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med spyd-motiv i fronten. Motivet i fronten måler 11 mm. i højden og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med cirkelformet motiv slebet i ”diamond-cuts” i fronten. Motivet måler 6 mm. i diameter og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
260 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med cirkelformet motiv slebet i ”diamond-cuts” i fronten. Motivet måler 6 mm. i diameter og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
260 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med palme-motiv i fronten. Motivet i fronten måler 10 mm. i højden, 7 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
210 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med motiv af en tigers øverste hjørnetænder holdt sammen af en hvid zirkon-sten i fronten. Motivet i fronten måler 6 mm i diameter og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
260 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med to speer samt to små hvide zirkon-sten i fronten, formet som en creol. Måler 1 cm. i diameter og er lavet af sort rhodineret sterling sølv.
260 Kr

Stine A ørestik

Ørestik med to sorte zirkon-sten som motiv i fronten. Motivet i fronten måler 4,3 mm. i højden, 2 mm. i bredden og er lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv.
160 Kr

Stine A ørestik

Ørestik fire hvide zirkon-sten formet som en blomst i fronten. Motivet i fronten måler 2 x 7,13 mm. og er lavet af hvid rhodineret sterling sølv.
320 Kr

Stine A armbånd

Yndigt armbånd af knyttet sort nylonsnor. Der er sorte Black-Spinel ædelsten for oven, som afsluttes af to perler i 18 karat forgyldt sterling sølv. Ved den justerbare lukning sidder der én forgyldt perle i hver sin ende og en SAJ 925-coin af 18 karat forgyldt sterling sølv i midten.
260 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 160 Kr Max: 1450 Kr
kr.160 kr.1450