Søg
Filters

Strik & cardigan

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Sibin Linnebjerg cardigan

"Mary short" cardigan fra Sibin Linnebjerg er en af butikkens bestsellere inden for denne produkt kategori. Det er en virkelig lækker cardigan i såkaldt perlestrik. Cardiganen har rund hals, lange ærmer og når til cirka under hoften. Desuden har stylen to fine lommer i siden. Få cardiganen i koksgrå eller mørkeblå.
900 Kr

Sibin Linnebjerg cardigan

"Sense" cardiganen er en smuk, åbenstående cardigan fra Sibin Linnebjerg. Cardiganen er kort og stylen er tidsløs og klassisk. Sense er med rund hals, lange ærmer og to fine lommer foran. Cardiganen er strikket i en fin perlestrik og fås i enten koksgrå, mørkeblå, sort eller sand. Den er fremstillet i en lækker merino uld kvalitet, som holder formen og ikke laver fnuller.
800 Kr

Sibin Linnebjerg cardigan

"Zuni" er en utrolig lækker og tætstrikket cardigan fra Sibin Linnebjerg. I sit udtryk minder den meget om "Mary" også fra Sibin Linnebjerg i stylen og pasformen, men Zuni er dog tættere i strikken og desuden er cardiganen en anelse længere. Få zuni i mørkeblå eller mellemblå.
1000 Kr

Butterfly Copenhagen cashmere cardigan

Cardigan fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Butterfly Copenhagen Cashmere pullover

Pullover fra Butterfly Copenhagen i den blødeste cashmere kvalitet. Er du til stilsikkert, klassisk og behageligt tøj, så er denne style perfekt for dig. Denne style er fuldstændig klassisk i pasform og snit og er derfor størrelsessvarende.
800 Kr

Coster Copenhagen 191-2500 sweater w. round neck

Lækker strik med rund hals fra Coster Copenhagen. Den fås i denne støvet rosa/lavendel meleret farve som har et rigtig fint spil. Sweateren er i lækker kvalitet, bestående af en blanding af uld, mohair og nylon.
1000 Kr 700 Kr

Coster Copenhagen 191-2503 sweater in knit

Flot strik fra Coster Copenhagen i fin, lys creme farve. Style 191-2503 har rund hals og bindebånd forneden som fed detalje. Den lyse farve velegner sig til foråret og strikken fremstår enkel, klassisk og rolig.
1000 Kr 700 Kr

GANNI strik

Urolig lækker og vamset højhalset strik fra Ganni. K1136 er i en rigtig dejlig og blød uld kvalitet. Den fås i den fineste lyserøde farve med hvid color-block detalje hele vejen ned i siden.
1800 Kr

Inwear cardigan

Rita cardigan fra Inwear er en slim fit/tætsiddende style i et blødt materiale. Modellen har ribkant og små matchende knapper. Et musthave item i hverdagens basis garderobe.
500 Kr

Ganni strik K1136

Urolig lækker og vamset højhalset strik fra Ganni. K1136 er i en rigtig dejlig og blød uld kvalitet. Den fås i den fineste lyse grå farve med koksgrå color-block detalje hele vejen ned i siden.
1800 Kr 900 Kr

Inwear IrisIW Hoodie

Inwear IrisIW hoodie i lysegrå strik. Strikken er en pullover med hætte og snøre heri. Stylen har rib rundt i kanten og er bred og kort i pasformen. En virkelig lækker strik i en lækker uldkvalitet. En god style hvis man ønsker et mere sporty og afslappet look.
900 Kr

Inwear PapinaIW Oneck Pullover Yellow

Denne strik fra Inwear er et musthave til efteråret. Den er fuldstændig klassisk i form og snit. Papina Pullover fra Inwear er med o-neck og fine kanter. Få den her i en flot gule/orange farve, som er populær for sæsonen. En strik i lækker, blød og behagelig kvalitet.
1000 Kr 700 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 300 Kr Max: 2600 Kr
kr.300 kr.2600