Søg
Filters

Tøj

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Sibin Linnebjerg Sense Cardigan Blå 7474

Sense cardiganen er en smuk, åbenstående cardigan fra Sibin Linnebjerg. Cardiganen er kort og stylen er tidsløs og klassisk. Sense er med rund hals, lange ærmer og to fine lommer foran. Cardiganen er strikket i en fin perlestrik i en lækker merino uld kvalitet, som holder formen og ikke laver fnuller.
800 Kr

Modström Victor dress

Smuk, sort kjole fra Modström med plisse. Victor dress har lange ærmer med bred manchet. Kjolen bliver lukket fortil af en lille knap ved hals. Perfekt til fest, men også anvendelig til jeans og strik.
800 Kr

Coster Copenhagen Shirt with round neck 201-1101

Lækker skjorte fra Coster copenhagen i oversize pasform. Skjorten har lange ærmer, rund udskæring samt krave og knappelukning på langs. Skjorten er fremstillet i en behagelige viskose kvalitet og fås her i en flot pastel lysegul. Brug skjorten alene til et par jeans eller skindleggins, eller style den under en strik eller pullover.
700 Kr

Coster Copenhagen Shirt with round neck 201-1101

Lækker skjorte fra Coster copenhagen i oversize pasform. Skjorten har lange ærmer, rund udskæring samt krave og knappelukning på langs. Skjorten er fremstillet i en behagelige viskose kvalitet og fås her i en flot creme farve. Brug skjorten alene til et par jeans eller skindleggins, eller style den under en strik eller pullover.
700 Kr

Coster Copenhagen Dress w. ladder lace in walking zebra print 201-5176

Smuk, lang kjole fra Coster Copenhagen i en lysegrøn/mint farve med zebra- og blomster-print. Kjolen har lange ærmer, v-udskæring med blonder og knapper samt indsnævring i taljen med elastik. En virkelig fin og anderledes kjole. Style den til hverdag med rå sneakers og en kort jakke eller strik udover. Brug den til fest alene med et par fine sko.
1100 Kr

Coster Copenhagen Jacket with raw edges and stitching details 201-6152

Klassisk og flot frakke fra Coster Copenhagen i sart rosa. Jakken er i en let og behagelig kvalitet af viskose og polyester. Frakken har lange ærmer, v-udskæring og to knap-lukning. Desuden har den fine detaljer i form af rå kanter samt udvendige syninger.
1200 Kr

Coster Copenhagen Basic tee with v-neck B0022

Coster Copenhagen t-shirt i en slank silhuet med en sænket skulderlinje og v-hals. T-shirten har korte cap sleeves og har et lige snit forneden. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet som holder formen. Fås i basis farver samt forskellige sæson farver.
200 Kr

Freequent Sus Skjorte

Sus shirt fra Freequent. Skjorten fås i mørkeblå med et print i rød/hvide bølger. Skjorten har lange ærmer, samt v-udskæring med liggende krave og knapper hele vejen ned. Skjorten er fremstillet i en blød og lækker viskose kvalitet. Skjorten er i relaxed fit og er normal- stor i størrelsen.
350 Kr

Freequent Tadney Bluse

Tadney bluse fra Freequent i mørkeblå med et print af orange blomster. Blusen har lange ærmer og v-udskæring. Blusen er fremstillet i en let og behagelig kvalitet af viskose. Blusen er anvendelig og ned at style op og ned til fest og hverdag.
400 Kr

Inwear AlanIw dress

AlanIw dress fra Inwear i mørkeblå. Kjolen har lange ærmer, v-udskæring samt et bånd i taljen. En klassisk og fin kjole i en lækker kvalitet med stræk. Kjolen har en feminin pasform og en længde til omkring knæene. En rigtig fin kjole som kan gå an til både hverdag og fest.
800 Kr

Inwear AlanoIW Wrap Blouse

Inwear AlanoIW Wrap Blouse i mørkeblå. En virkelig fin bluse med wrap/drapering foran. Blusen er tight fit i pasformen og fremstillet i en dejlig modal kvalitet. Anvendelig til både hverdag og fest. En enkel og klassisk bluse med et twist.
500 Kr

Inwear MiraIW Pullover

Inwear MiraIw pullover er en let og behagelig pullover og fås i farven camel. Blusen har 7/8 ærmer, rund udskæring samt rib-kanter. MiraIw pullover har en loose pasform og kan med fordel bruges udover skjorter, men også anvendelig som bluse alene. En unødvendig style i basis/hverdags garderoben.
400 Kr

Inwear MiraIW Pullover

Inwear MiraIw pullover er en let og behagelig pullover og fås mørkeblå. Blusen har 7/8 ærmer, rund udskæring samt rib-kanter. MiraIw pullover har en loose pasform og kan med fordel bruges udover skjorter, men også anvendelig som bluse alene. En unødvendig style i basis/hverdags garderoben.
400 Kr

Inwear Zella Pants

Zella pants fra Inwear i mørkeblå. En fin buks som egner sig til både hverdag og fest. Buksen har almindelig talje, ankel længde og er i regular fit. Bukserne er fremstillet i en bomulds-kvalitet med stræk.
700 Kr

Inwear MolliIw Shirt

MolliIw shirt fra Inwear. Skjorten har lange ærmer, knapper hele vejen ned, rund udskæring samt en lille flæse-detalje ved udskæringen. Skjorten er klassisk i pasformen med en løs talje. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet. Skjorten fås i hvid med blå striber.
500 Kr

Inwear MolliIw Shirt

MolliIw shirt fra Inwear. Skjorten har lange ærmer, knapper hele vejen ned, rund udskæring samt en lille flæse-detalje ved udskæringen. Skjorten er klassisk i pasformen med en løs talje. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet. Skjorten fås i hvid med camel farvet striber.
500 Kr

Pieszak Marija jeans wash washington

Skønne jeans fra Pieszak i bootcut pasform. Marija jeans er i skinny fit med midrise waist og vidde i ben. Buksen har fem lommer og er fremstillet i en cotton-stretch kvalitet. Buksen fås i en klassisk denim blå farve. Virkelig lækre jeans i en meget behagelig kvalitet med stræk.
900 Kr

Pieszak Marija jeans flare color

Skønne jeans fra Pieszak i bootcut pasform. Marija jeans er i skinny fit med midrise waist og vidde i ben. Buksen har fem lommer og er fremstillet i en cotton-stretch kvalitet. Buksen fås i en flot off-white farve. Virkelig lækre jeans i en meget behagelig kvalitet med stræk.
1000 Kr

Pieszak Elisa Wrap Shirt

Smuk bluse fra Pieszak med rund udskæring og lange ærmer. Elisa wrap bluse har et fastsiddende bånd foran som bindes på ryggen og giver en fin og elegant slå-om effekt. Broderet Pieszak logo på den ene skulder. Desuden har blusen et lille diskret puf ved skuldrene. En virkelig fin og avendelig bluse, som kan styles til jeans til hverdag eller med skindbukser eller nederdel til fest. Blusen er fremstillet i en behagelig bomuldskvalitet.
900 Kr

Pieszak Paulina 7/8 jeans navy dark - denim blue

Skønne bukser fra Pieszak i 7/8 længde med lynlås ved anklerne. Paulina er i skinny fit med midrise waist og ankel længde. Desuden har buksen fem lommer samt lynlås ved anklerne og er i en behagelig cotton-stretch kvalitet. Buksen fås i en mørkeblå denim vask.
900 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 150 Kr Max: 3000 Kr
kr.150 kr.3000