Søg
Filters

Tøj

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ganni F3983 top

Ganni F3983 printed georgette er den skønneste sommertop uden ærmer. Toppen går højt op i halsen og har en lille flæse detalje her samt ved skuldrene. Ved skuldre og bryst er toppen plisseret, mens faldet er glat og rummeligt. Toppen fås i lyseblå i farven kaldet forever blue med et fint småt blomsterprint i blå nuancer.
1100 Kr 550 Kr

Inwear No Rib pants

Buks fra Inwear i klassisk Nica-fit med stretch. Buksen har en relaxed pasform med regular waist og cropped længde. Buksen har desuden elastik i taljen, lommer og lynlås ved anklerne. Buksen fås i sort eller marineblå.
800 Kr

Nué Notes Alicia shirt

Alicia shirt fra Nué Notes er en smuk skjorte i et flot gult og pastel farvet blomsterprint. Skjorten er klassisk med krave, knapper hele vejen ned og lange ærmer. Desuden har alicia shirt et bælte i taljen, som kan tages af og på.
1200 Kr 600 Kr

Ichi Top

Sort jersey top med blonde detaljer fra Ichi. Like top har en afslappet pasform, hofte længde og justerbare stropper. En uundværlig style i basis garderoben.
250 Kr

Ichi bluse

Ihmarrakech LS er en langærmet bluse eller skjorte fra Ichi. Blusen er med rund udskæring med en knap foran. Denne style fra Ichi er rummelig i størrelsen. Perfekt basis bluse som er yderst anvendelig og klassisk.
200 Kr 100 Kr

Coster Copenhagen kjole

Coster Copenhagen 192-5212 dress in valley print with smock. Smuk, lang kjole i gul med et flot blomster print. Kjolens overdel en er en fin top med en rund udskæring som lukkes i nakken og uden ærmer. Kjolen har en indsnævring i taljen som giver looket af et todelt sæt. Skirtet er med flæsedetaljer og en lille slids.
1200 Kr

Ichi jersey kjole

Ihmoto dr3 dress fra Ichi er en lækker, lang kjole i jersey kvalitet. Kjolen er med t-shirt ærmer og en dybere udskæring på ryggen som bindes med et lille bånd. Lækker kjole til sommeren i den blødeste kvalitet af bomuld mix. Findes i grå!sort med hvide striber.
300 Kr

Freequent top

Freequent Bird blouse er en fin top med korte ærmer. Kan bruges med rund udskæring eller som off-shoulder top. Toppen fås i lyseblå med sorte og orange striber.
300 Kr

Coster Copenhagen tights

Coster Copenhagen B3252 tights. Lækre, behagelige shorts med stræk som kan bruges under kjoler eller styles alene hvis man er med på cykelshorts tendensen. Uden syninger på front og bag. Tilgængelige i sort og nude.
150 Kr

Ichi Ihjade DR kjole

Ichi Ihjade dress er en skøn kjole i creme farve med et print af sorte små prikker. Kjolen har lange ærmer, krave og knapper ved brystet samt et oversized fald.
500 Kr

Ichi Ihjade sh skjorte

Ichi Ihjade skjorte er en skøn kortærmet skjorte. Skjorten er med krave og knapper hele vejen ned. Skjorten fås i en flot creme farve med et print af sorte, små prikker.
400 Kr

Ichi top

Bordeaux jersey top med blonde detaljer fra Ichi. Like top har en afslappet pasform, hofte længde og justerbare stropper. En uundværlig style i basis garderoben.
250 Kr

Ganni mini skirt F3052

F3052 er en kortere nederdel fra Ganni i deres mullin georgette kvalitet i rød med det fineste print af sorte prikker. Nederdelen har et bredt stykke elastik ved taljen. Perfekt til sommeren, men også anvendelig til efteråret med strømper under og en chunky strik over.
900 Kr 450 Kr

Ichi Ixgry kjole

Ixgry er en rigtig fin kjole fra Ichi i skjorte look. Kjolen er med rund udskæring, knapper ned til taljen samt korte ærmer. Kjolens skirt er volumiøst og starter fra omkring hofterne. Denne style er i loose fit med en længde til over knæene. Kjolen fås i lyseblå med striber som er et klassisk sommerprint.
400 Kr

Ichi Ixgry kjole

Ixgry er en rigtig fin, hvid kjole fra Ichi i skjorte look. Kjolen er med rund udskæring, knapper ned til taljen samt korte ærmer. Kjolens skirt er volumiøst og starter fra omkring hofterne. Denne style er i loose fit med en længde til over knæene.
400 Kr

Inwear Siri jumpsuit

Olivengrøn jumpsuit i klassisk snit og blødt materiale.
900 Kr 450 Kr

Basic Apparel Kenya Shirt

Flot og klassisk skjorte fra Basic Appeal i loose fit. Kenya shirt har lange ærmer, krave med lille V-udskæring og knapper hele vejen ned. Stylen fåes her i sort, men er også tilgængelig i army grøn. Skjorten er blød og lækker kvaliteten.
550 Kr 275 Kr

Ganni Skjorte F3755

Ganni skjorte F3755 i printed crepe. Klassisk skjorte med lange ærmer, krave og kanpper hele vejen ned, men fornyes af det flotte nye print. Sort bundfarve med et blomsterprint i grøn, blå og mørkegul.
1000 Kr 500 Kr

Ganni Denim Kjole F3969

Ganni denim kjole F3969 i power stretch. Denne style er ikke til at undvære i garderoben og vil være et klasiisk item man har i mange år. F3969 er i skjortelook og har de fedeste detlajer med krave og knapper hele vejen ned og ikke mindst de synlige syninger. F3969 fås i den klassiske mørkeblå denim vask. Kjolen er slim i pasformen og sidder til i taljen.
2000 Kr

Ganni Kjole F4051

Ganni kjole F4051 i pleated georgette. Denne kjole er super smuk og i Ganni's klassiske leopard print. Kjolen har fine detaljer, såsom de lange ærmer med ballon fit samt detalje ved håndleddene. Desuden går kjolen op i halsen og er drapperet ved brystet. Kjolens skirt og fald er flot og rummeligt.
1400 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 150 Kr Max: 3000 Kr
kr.150 kr.3000