Søg
Filters

T-shirts

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear t-shirt

Er du på jagt efter sommerens lækreste t-shirt, så er denne Vuzima t-shirt fra Inwear ideel. T-shirten er skåret ud af en meget behagelig hør med et let shiny udseende. Denne tee har rund udskæring, detaljerede ærmer med et lille buk og en matchende brystlomme.
300 Kr

Coster Copenhagen langærmet t-shirt

En virkelig lækker langærmet t-shirt/bluse fra Coster Copenhagen. Denne style har en afslappet pasform og er produceret i en behagelig bomuldsblanding. Denne t-shirt har raglanærmer samt cut-off detalje ved udskæringen.
300 Kr

Coster Copenhagen tee

Utrolig lækre basis t-shirts fra Coster Copenhagen I bomuldsblanding. T-shirten er normal i størrelsen med en rummelig/løs pasform. T-shirten har detaljer såsom dropped shoulders, crew neck, korte cap ærmer samt en lige sømkant. T-shirten fås i basis farver samt differentierende sæson farver.
200 Kr

Basic Apparel Mary long sleeved tee

Langærmet, sort t-shirt med rund udskæring i 100% viskose. Pasformen er loose og virkelig behagelig at have på.
350 Kr

Coster Copenhagen T-shirt with lady circle 195-1556

Coster Copenhagen 195-1556 t-shirt med lady circle print og rund halsudskæring. T-shirten fås i navy blå med print i guld og er regular/loose fit i pasformen. Anvendelig t-shirt som kan styles under blazere, strik og cardigans.
300 Kr

Coster Copenhagen B0017 Basic Tee

Coster Copenhagen t-shirt i en slank silhuet med en sænket skulderlinje og rund hals. T-shirten har korte cap sleeves og har et lige snit forneden. T-shirten fås i en ny, flot lyseblå farve.
200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 350 Kr
kr.200 kr.350