Søg
Filters

T-shirts

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear t-shirt

Er du på jagt efter sommerens lækreste t-shirt, så er denne Vuzima t-shirt fra Inwear ideel. T-shirten er skåret ud af en meget behagelig hør med et let shiny udseende. Denne tee har rund udskæring, detaljerede ærmer med et lille buk og en matchende brystlomme.
300 Kr

Coster Copenhagen langærmet t-shirt

En virkelig lækker langærmet t-shirt/bluse fra Coster Copenhagen. Denne style har en afslappet pasform og er produceret i en behagelig bomuldsblanding. Denne t-shirt har raglanærmer samt cut-off detalje ved udskæringen.
300 Kr

Coster Copenhagen tee

Utrolig lækre basis t-shirts fra Coster Copenhagen I bomuldsblanding. T-shirten er normal i størrelsen med en rummelig/løs pasform. T-shirten har detaljer såsom dropped shoulders, crew neck, korte cap ærmer samt en lige sømkant. T-shirten fås i basis farver samt differentierende sæson farver.
200 Kr

Coster Copenhagen tee

Statement t-shirt fra Coster Copenhagen. Style 191-1141 er med snake placement print og fås i farverne hvid eller rosa.
300 Kr

Ichi tee

Flot stribet t-shirt fra Ichi. En klassisk t-shirt i loose fit/pasform i mesh kvalitet. Modellen fås i denne stribede version, som består af en rosa grundfarve med rødlige og hvide striber. En rigtig forår/sommer-farvekombination.
250 Kr 150 Kr

Inwear t-shirt

Kiba relaxed t-shirt fra Inwear. Stribet t-shirt med kortere ærmer, rund udskæring og afslappet pasform. En klassisk og virkelig behagelig style. Fås med oliven grønne striber.
250 Kr

Ganni oversized tee

T-shirt fra Ganni. Denne Davis T2355 style er en oversized model, som giver et sejt look. En paradise statement tee med blomster tryk. Brug den oversized t-shirt over jeans eller skindbukser for et mere sporty eller råt look, sat sammen med støvler eller sneakers.
600 Kr 420 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 600 Kr
kr.200 kr.600