Søg
Filters

T-shirts

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear Vuzima t-shirt

Er du på jagt efter sommerens lækreste t-shirt, så er denne Vuzima t-shirt fra Inwear ideel. T-shirten er skåret ud af en meget behagelig hør med et let shiny udseende. Denne tee har rund udskæring, detaljerede ærmer med et lille buk og en matchende brystlomme.
300 Kr

Coster Copenhagen langærmet t-shirt

En virkelig lækker langærmet t-shirt/bluse fra Coster Copenhagen. Denne style har en afslappet pasform og er produceret i en behagelig bomuldsblanding. Denne t-shirt har raglanærmer samt cut-off detalje ved udskæringen.
300 Kr

Coster Copenhagen B0017 Basic tee

Utrolig lækre basis t-shirts fra Coster Copenhagen I bomuldsblanding. T-shirten er normal i størrelsen med en rummelig/løs pasform. T-shirten har detaljer såsom dropped shoulders, crew neck, korte cap ærmer samt en lige sømkant. T-shirten fås i basis farver samt differentierende sæson farver.
200 Kr

Coster Copenhagen Basic tee with v-neck B0022

Coster Copenhagen t-shirt i en slank silhuet med en sænket skulderlinje og v-hals. T-shirten har korte cap sleeves og har et lige snit forneden. Fremstillet i en behagelig bomulds-kvalitet som holder formen. Fås i basis farver samt forskellige sæson farver.
200 Kr

Inwear MykaIW T-shirt

Fin stribet t-shirt fra Inwear. MykaIw t-shirt er med korte ærmer, runde udskæring og i regular fit. T-shirten fås med lysegule striber eller rosa striber. En perfekt t-shirt til foråret og sommeren i bomuld og modal.
250 Kr 200 Kr

Basic Apaarel Felicia Top

Felicia top i dejlig, blød og armygrøn viscosekavalitet skåret i et loose og casual t-shirt fit - perfekt til forår og sommer!
400 Kr

Basic Apparel Elly Top

Elly toppen fra Basic Apparel kommer i en løs pasform med t-shirt-ærme i en blød og lækker viscose kvalitet i et nydeligt print. Blusen fås i både i en støvet blå og en støvet/brændt "tuna".
450 Kr

Inwear Bianka relaxed t-shirt

Fed stribet t-shirt fra Inwear - Bianka relaxed t-shirt tabac/black, som er med rustrøde & sorte striber. T-shirten er med rund hals samt at den har et lille kort ærme og er skåret lige over forneden. Bianka t-shirts er bred i modellen, så den ville ikke sidde tæt på kroppen.
250 Kr 188 Kr

Basic appareal fleur top

Fleur top fra Basic Apparel er lavet i en let og blød viscose, og kommer i den smukkeste støvet mørkeblå farve som bliver brudt af det lyse print. T-shirten har et loose fit og er derfor rigtig behagelig at have på. Der er indsnit ved barmen og et elastikbånd ude i enderne af ærmerne. Fleur kan nemt dresses op og ned.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 500 Kr
kr.200 kr.500