Søg
Filters

Taske

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned taske

Milo-tasken er et godt bud på en god hverdagstaske, som har god plads til at rumme hverdagens nødvendigheder og lidt derudover. Tasken kommer i et detaljeret og smart look, med to hanke og magnetlukning. Den er indelt i ét stort rum, som indeholder to små lommer samt en mindre lynlåslomme forinden. Bagpå tasken findes en lille mobillomme uden lukning. Der medfølger desuden en aftagelig og justerbar rem.
1500 Kr

Redesigned taske

Den klassiske og tidsløse medium-taske Sauda i lækker, blød kvalitet. Står du og mangler et sikkert valg af taske, som skal kunne rumme hverdagens nødvendigheder, så er denne taske i hvert fald et kvalificeret bud. Tasken lukkes med lynlås og har et dejligt stort rum med eventuel plads til laptop, en frokost eller en enkra trøje. Desuden er tasken også indrettet med to mobil-lommer samt et mindre rum på indersiden med lynlåslukning. På taskens front er der tilføjet to rum - det ene med lynlåslukning, og det andet med klap og lås. Fastmonteret sidder to stropper, men der medfølger også en justerbar crossover-rem, som kan sættes på efter ønske og behov.
1500 Kr

Depeche small bag 13784

Elegant sort clutch-taske fra Depeche i sprængt croco-style med flotte guld detaljer. Tasken lukkes foran med spænde og klap og indeholder en lynlåslomme samt mobillomme. Skulderemmen er justerbar og aftagelig, så produktet kan på den måde anvendes både som clutch og/eller taske.
600 Kr

Depeche taske 13804

Virkelig flot og klassisk taske fra depeche i lækker og blød skindkvalitet. Dens rummelige og kvardratiske rum gør den super anvendelig som arbejdstaske. Tasken er opdelt i tre store og rummelige rum, der alle lukkes med lynlås. Invendigt er tasken udstyrret med mindre rum med lynlåslukning samt mobillommer. Desuden medfølger der en aftagelig og justerbar crossbody-rem.
1600 Kr

Depeche taske 13810

Lækker og blød mindre taske/clutch fra Depeche i kraftig skindkvalitet. Produktet er designet med en udvendig lynlåslomme og er indvendigt opdelt i to lynlås-sektioner samt et mindre lynlåsrum. Der medfølger en aftagelig og justerbar crossbody-rem dertil, som dermed skaber mulighed for at anvende produktet både som clutch og/eller crossbodytaske. Produktet fås enten i den mørkebrune farve "winther brown" eller i et lysere vintage-look.
700 Kr

Depeche taske 13842

Sort cross-over taske i virkelig lækker og blød skindkvalitet fra Depeche. Tasken har super flotte guld detaljer og guldlynlås, der fører ind til taskens to indvendige sektioner, hvoraf den ene indeholder en mindre lynlås lomme og den anden med to mindre mobillommer. Taskens rem er justerbar og aftagelig.
1100 Kr

Redesigned taske

Aini tasken er en større og elegant taske i en enorm lækker skindkvalitet. Tasken er opdelt i to primære rum adskilt af en større lynlåslomme i midten. Desuden er tasken designet med en mindre lynlåslomme og to mobillommer forinden samt to fastsyede læder remme for oven. Taskens rummelighed gør den super anvendelig til flere lejligheder, og du bestemmer selv, om den skal fungere som shopper, weekendtaske eller arbejdstaske - der er plads til det meste.
1300 Kr

Redesigned taske

Elia tasken fra Redesigned har en perfekt medium-størrelse. Den er enkel og klassisk i sit udtryk, og er på ydersiden designet med en lomme, der lukkes med klap-funktion. Taskens primære rum indeholder en enkelt lynlåslomme og er ellers dejlig rummelig. Taskens rem er justerbar.
900 Kr

Redesigned Esta bag

Esta bag fra Redesigned er en fin og anvendelig mellemstørrelse taske i sort skind. Tasken har et stort rum med to mindre inderlommer og en lynlås lomme og lukkes med lynlås. Der medfølger en justerbar crossover rem. Desuden har tasken fin en lomme på siden. Tasken er onesize.
1100 Kr

Redesigned Evia bag

Evia bag fra Redesigned er en stor taske i sort skind med plads til bærbar computer. Denne style er den perfekte study/work bag til hverdagen. Tasken har et stort rum hvori der er to mindre rum og en lynlås lomme. Tasken lukkes med lynlås. Der medfølger en aftagelige og justerbar crossover rem, men har også to mindre, faste remme. Udenpå har tasken også en fin lomme på siden. Tasken er onesize.
1700 Kr

Markberg Ruth small shopper Antique

Ruth small shopper fra Markberg er en utrolig flot og tidløs lille shopper med korte hanke. Der medfølger en aftagelig og justerbar rem med til tasken i sort/gyldenbrun polyester. Den lukkes med magnet knappe for oven og indeholder en lynlåslomme indvendigt. Desuden findes tasken også i sort.
1300 Kr

Markberg Ruth Small Shopper

Ruth small shopper fra Markberg er en utrolig flot og tidløs lille shopper med korte hanke. Der medfølger en aftagelig og justerbar rem med til tasken i sort polyester. Den lukkes med magnet knappe for oven og indeholder en lynlåslomme indvendigt. Desuden findes tasken også i brun.
1300 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 600 Kr Max: 1700 Kr
kr.600 kr.1700