Søg
Filters

Taske

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned taske

Stor og rummelig taske i det lækreste, bløde skind med lynlås som lukning. Tasken er indrettet med ét stort rum, hvori der også sidder en mindre lomme og et mindre rum med lynlåslukning. Foruden er den designet med to åbne endelommer og en lille lynlåslomme på den ene siden. Desuden medfølger der en aftagelig og justerbar crossover rem, foruden de to kortere og fastgjorte hanke.
1500 Kr

Redesigned taske

En taske i et råt men enkelt udtryk og design. Stylen kommer med aftagelig og justerbar rem og er indrettet med et primært rum, som desuden indeholder to mindre lommer samt et lille rum med lynlåslukning. På ydersiden findes et lynlåslukket rum samt to mindre lommer, som lukkes med tryknap.
1000 Kr

Redesigned taske

Smart taske i en mellemstor størrelse med lynlåslukning for oven. Tasken er indelt i ét stort rum med to lommer på den ene inderside samt en lynlåslomme på den anden inderside. På forsiden af tasken er der placeret en større lynlåslomme, som en ekstra fed detalje. Desuden sidder der i forvejen en aftagelig kort strop på tasken, som enten kan kobineres eller byttes ud med en anden medfølgende aftagelig og justerbar rem, alt efter ønske.
1500 Kr

Redesigned taske

Milo-tasken er et godt bud på en god hverdagstaske, som har god plads til at rumme hverdagens nødvendigheder og lidt derudover. Tasken kommer i et detaljeret og smart look, med to hanke og magnetlukning. Den er indelt i ét stort rum, som indeholder to små lommer samt en mindre lynlåslomme forinden. Bagpå tasken findes en lille mobillomme uden lukning. Der medfølger desuden en aftagelig og justerbar rem.
1500 Kr

Redesigned taske

Den klassiske og tidsløse medium-taske Sauda i lækker, blød kvalitet. Står du og mangler et sikkert valg af taske, som skal kunne rumme hverdagens nødvendigheder, så er denne taske i hvert fald et kvalificeret bud. Tasken lukkes med lynlås og har et dejligt stort rum med eventuel plads til laptop, en frokost eller en enkra trøje. Desuden er tasken også indrettet med to mobil-lommer samt et mindre rum på indersiden med lynlåslukning. På taskens front er der tilføjet to rum - det ene med lynlåslukning, og det andet med klap og lås. Fastmonteret sidder to stropper, men der medfølger også en justerbar crossover-rem, som kan sættes på efter ønske og behov.
1500 Kr