Søg
Filters

Taske

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Redesigned taske

Den klassiske og tidsløse medium-taske Sauda i lækker, blød kvalitet. Står du og mangler et sikkert valg af taske, som skal kunne rumme hverdagens nødvendigheder, så er denne taske i hvert fald et kvalificeret bud. Tasken lukkes med lynlås og har et dejligt stort rum med eventuel plads til laptop, en frokost eller en enkra trøje. Desuden er tasken også indrettet med to mobil-lommer samt et mindre rum på indersiden med lynlåslukning. På taskens front er der tilføjet to rum - det ene med lynlåslukning, og det andet med klap og lås. Fastmonteret sidder to stropper, men der medfølger også en justerbar crossover-rem, som kan sættes på efter ønske og behov.
1500 Kr

Redesigned taske

Aini tasken er en større og elegant taske i en enorm lækker skindkvalitet. Tasken er opdelt i to primære rum adskilt af en større lynlåslomme i midten. Desuden er tasken designet med en mindre lynlåslomme og to mobillommer forinden samt to fastsyede læder remme for oven. Taskens rummelighed gør den super anvendelig til flere lejligheder, og du bestemmer selv, om den skal fungere som shopper, weekendtaske eller arbejdstaske - der er plads til det meste.
1300 Kr

Redesigned Esta bag

Esta bag fra Redesigned er en fin og anvendelig mellemstørrelse taske i sort skind. Tasken har et stort rum med to mindre inderlommer og en lynlås lomme og lukkes med lynlås. Der medfølger en justerbar crossover rem. Desuden har tasken fin en lomme på siden. Tasken er onesize.
1100 Kr

Redesigned Pash Bag Sort

Pash tasken fra Redesigned er den perfekte sudie- og arbejdstaske, hvor du ikke længere behøver et cover eller sleeve til din laptop. Den findes både i denne flotte og lækre sorte udgave eller i cognac af samme kvalitet. Tasken er nemlig opdelt i tre store hovedrum, lukket med lynlås, hvoraf det midterste netop er designet og beregnet til computerrum. I et andet hovedrum findes en indvendig lynlåslomme samt stiklommer til penne. På ydersiden af taskens tredje hovedrum er der yderlige to rum, lukket med lynlås, med god plads til diverse. Tasken er foret med et nydeligt og praktisk grå-farvet tekstil. Øverst på taskens to ydersider er der to kortere hanke, mens der desuden medfølger en aftagelig justerbar rem.
1800 Kr

Redesigned Frame Bag

Frame tasken fra redesigned er en stor shopper i en utrolig flot, blød og lækker sort læderkvalitet. Frame er desuden designet med cool rem i toppen hele vejen rundt om lynlåsåbningen som en super fed detalje. Inde i taskens store hovedrum findes to mindre stiklommer til mobil og/eller diverse samt et lynlåsrum. Foruden de to korte hanke, der sidder på tasken, medfølger en aftagelig justerbar skulderrem. På den ene yderside af tasken er der også et lynlåsrum. Den perfekte hverdagstaske med plads til det hele i flot lækkert og tidsløst design.
1500 Kr

Redesigned Menna Bag

Menna tasken er en stilren klassiker fra redesigned i en høj, lækker og blød skindkvalitet med sølv hardware. Tasken er helt ideel til hverdagsbrug, fordi den netop rummer plads til alt det, du må have brug for og finder nødvendigt at bære med dig hver dag. Taskens hovedrum åbnes med lynlåslukning, som er indrettet med to lommer samt én lynlåslomme med plads til diverse. På taskens front er en dekorativ lomme med magnetklap, som rummer mulighed og plads til dét man ønsker nem og hurtig adgang til. Menna er en taske med god rummelighed og derfor perfekt til hverdagsbrug, studie og arbejde. Foruden de to hanke, der er fastsyet på tasken, medfølger en aftagelig justerbar skulderrem i læder.
1300 Kr

Depeche 14198 Clutch/Small bag Sort

Denne style fra depeche kan både bruges som taske og som clutch. Den er lavet i det lækreste, bløde sorte skind i et vintagelook, hvilket skaber et casual look. Tasken har på fronten en mindre lynlåslomme. Det store primære rum er indvendigt indrettet med en mindre lynlåslomme med plads til diverse samt 4 lommer til kreditkort. Remmen er aftagelig og justerbar, hvilket netop giver mulighed for både at anvende den produktet som clutch og taske.
600 Kr

Depeche 14224 Belt Bag

Denne bæltetaske fra Depeche er lavet i det fedeste croco printede skind. Den er virkelig eksklusiv og feminin i sit udtryk, og kan både anvendes som bæltetaske eller crossbody/bumbag. Taskens primære rum åbnes med lynlås og er dertil indrettet med en mindre lynlåslomme med plads til diverse. Taskens rem er justerbar.
600 Kr

Redesigned Frogn Bag Walnut

Frogn er en klassisk og lækker skuldertaske Re:Designed. Skindtasken har et overslag, der er lavet med en lås. Derudover er der en frontlomme under overslaget. Der medfølger en justerbar skulderrem til dametasken. Tasken er produceret i kalveskind. En meget fint og anvendelig taske til hverdag. Taksen måler: Højde: 20 cm. Bredde: 22 cm. Dybde: 5 cm.
800 Kr

Redesigned Lenvik Bag Walnut

Lenvik er en klassisk hverdagstaske fra Re:Designed. Taksen har et overslag med lås, så skindtasken kan holdes lukket. Derudover gemmer tasken på to rum, en frontlomme og et større rum. Der er mulighed for at regulere længden af remmen ved at bruge spændet. Tasken er produceret i 100% kalveskind og fås en i flot congac/walnut farve. Velegnet som hverdagstaske med god plads til alt hvad man har brug for. Tasken måler: Højde: 28 cm. Bredde: 27 cm. Dybde: 5 cm.
1100 Kr

Markberg Elea Crossbody Bag, Antique Caramel

Elea crossbody bag fra Markberg er en enkel, flot og klassiske taske. Tasken har en lynlåslomme på fronten, et stort rum samt en lille lomme indvendig. Tasken lukkes med en lynlås, og der medfølger en aftagelig og justerbar guitar strop produceret i 100% polyester og kalveskind. Selve tasken er produceret i kalveskind med bomuldsfor. Tasken måler: Bredde: 19 cm / Højde: 13 cm / Dybde: 5,5 cm
900 Kr

Markberg Milena Crossbody Bag, Grain Black

Milena crossbody bag fra Markberg er en cool og lækker taske med metalspænde på fronten. Tasken har tre lommer indvendig samt en lille lynlåslomme og stor lynlåslomme indvendig. Milena lukkes med en skjult magnet og der medfølger en aftagelig og justerbar Finley Guitar strap i mint, sølv, sort og gunmetal. Tasken er produceret i kalveskind med struktur og bomuldsfor. Tasken måler: Bredde: 18,5 cm / Højde: 13 cm / Dybde: 6,5 cm
1200 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 600 Kr Max: 1800 Kr
kr.600 kr.1800