Jakker & Frakker

Det danske vejr er noget lunefuldt. En jakke eller frakke er derfor et musthave i enhver garderobe - uanset sæson! Hos butik mood har vi et stort og bredt udvalg af overtøj fra brands som OBJECT, Modström, Freequent, Sibin Linnebjerg og Karen By Simonsen. Uanset om du er på udkig efter den lette sommerjakke eller en lun vinterfrakke, så kan du med sikkerhed finde en ny favorit her på siden. 

Læs mere Læs mindre

24 varer

pr. side

Jakker og frakker til damer

Overtøj er en uundværlig del af den velorganiserede garderobe. Blazerjakker, dynejakker, læderjakker, denimjakker, overgangsjakker, uldfrakker og trenchcoats - kært barn har mange navne. 

Når det kommer til overtøj skelner man typisk mellem jakker og frakker - men hvad er forskellen egentlig? Forskellen ligger primært i længden. Frakker har typisk et længere design, men materiale, tykkelse og formål kan være det samme - uanset om der er tale om en jakke eller frakke. Jakker og frakker kommer altså i både tykke og tynde kvaliteter, og findes i et væld af forskellige designs, så de passer til årstiden. 

For nogle har overtøj udelukkende en praktisk funktion - det synes vi selvfølgelig er rigtig ærgerligt! Jakker og frakker kan nemlig være helt afgørende for det endelige udtryk. Det er derfor mest hensigtsmæssigt, hvis du investerer i et alsidigt udvalg af jakker og frakker til klædeskabet. På den måde kan du nemt klæde dig på til al slags vejr, og samtidig sikre dig et fuldendt outfit til en hvilken som helst anledning. 

Hos butik mood har vi et bredt udvalg af jakker og frakker til kvinder fra vores mest populære brands. Du vil derfor kunne finde overtøj til forår, sommer, efterår og vinter her på siden. Vi udvælger nøje de bedste styles, så du altid kan være sikker på at iklæde dig tidens mest moderne trends og tendenser. 

Overtøj til sæsonen

Er du på udkig efter en ny jakke eller frakke til sæsonen? Det danske klima byder på lidt af hvert, og derfor er det helt rigtige overtøj en vigtig del af garderoben. Her på siden finder du sæsonens flotte jakker og frakker - til en hvilken som helst anledning!

Varm vinterjakke til dame

Der findes næsten ikke noget værre end at fryse! Selvom vejret er gråt og koldt, kan man jo stadig iklæde sig en stilfuld jakke til årstiden. Store voluminøse dynejakker, er de seneste år blevet særdeles populært. Materialerne luner godt og har de et cool og sporty udtryk. De flotte lange uldfrakker kan derimod være helt perfekt dig der ønsker et mere elegant og sofistikeret look. Uanset hvilken vinterjakke der inspirerer dig, så er og bliver komforten det vigtigste!

Overgangsjakke til dame

Vi er sikker på du kender det. Det er blevet forår, og vinterjakken er blevet al for varm at have på, og samtidig er det alligevel lidt for koldt til den tynde sommerjakke. Det samme billede viser sig selvfølgelig, når efteråret står for døren - blot omvendt. Spørger du os, så er overgangsjakken et musthave i garderoben. Den kan nemlig bæres som både forårsjakke og efterårsjakke og passer perfekt ind i det danske klima, som byder på lidt af hvert. 

Denimjakke til dame

Denimjakker - som til tider også kaldes cowboyjakker - findes i et væld af forskellige designs, pasforme og nuancer. Fælles for denne type jakke er dog, at de alle er fremstillet i det slidstærke og yderst populære materiale denim. Denim har et cool, tidløst og moderne udtryk, og kan nemt styles med materialer som bomuld, silke, uld og polyester. Desuden er det virkelig moderne, at bære denim-på-denim!

Uanset hvilken type overtøj du er på udkig efter, vil du med garanti kunne finde noget der passer til lidt netop dit behov her på siden. Udforsk alle de nyeste styles fra vores mest populære brands.

Hvilken jakke skal jeg vælge?

Det kan være en udfordrende opgave, at finde en jakke eller frakke der opfylder ens personlige behov. Der er mange forskellige forhold at tage stilling til - herunder stil, anledning og funktionalitet.

Cykler du meget? Så kan det være en fordel med en kort jakke, eller en frakke som kan lynes op nedefra. Det skaber mere frirum til dine ben og giver dermed en bedre komfort i forbindelse med cykelture. 

Skal du i byen? Her er en eksklusiv jakke eller frakke alfa omega. I de kolde måneder kan en lang uldfrakke i et tidløst design være helt oplagt, da den netop kan styles med langt det meste. I foråret kan en let trenchcoat eller klassisk denimjakke fuldende dit look på en stilfuld måde. 

Går du mange ture? Der findes ikke noget værre end at fryse! Vælg en dynejakke med lidt ekstra længde, som kan varme om benene når det er frost og minusgrader udenfor. Du kan med fordel vælge et design, som giver lidt ekstra bevægelse og frihed på dine gåture. 

Guide til valg af overtøj

Hvad er dit formål? Gør dig nogle overvejelser i forbindelse med jakken eller frakkens formål. Skal den kunne bruges til hverdag eller til selskabelige lejligheder? Når du først har identificeret hvilke behov overtøjet skal opfylde, så bliver det hele lidt mere overskueligt. 

Hvilken stil har du? Et godt råd: Gå på opdagelse i klædeskabet. Er garderoben fyldt med farverige items, eller er du til de mere simple basisstyles i tidløse nuancer? Når du investerer i en ny jakke eller frakke, er det vigtigt at den matcher din personlige stil. 

Hvilken størrelse? Komfort er det vigtigste! Har du en tendens til at fryse meget? Så gå eventuelt en størrelse op i dit overtøj, så du kan have plads til flere lag under jakken. Nogle jakker og frakker kan have et oversized fit - tjek derfor altid beskrivelsen af overtøjet. 

Hvilken sæson? Tag højde for årstidens vejr og temperatur. Vælg en isoleret og vind- og vandtæt jakke i vinterhalvåret, og en let og åndbar jakke i de lunere måneder. 

Når du investerer i en ny jakke eller frakke, er det vigtigt at du føler dig godt tilpas i dit outfit. Vælg derfor overtøj, som opfylder dine personlige behov og samtidig matcher din personlige stil. 

Udsalg på overtøj til damer

I vores udsalgs-kategori, er der altid penge at spare! For at sikre dig en garderobe, som er svarende til tidens trends og tendenser, varierer vores udvalg så det passer til den enkelte sæson. Derfor lader vi sommetider nogle af vores kollektioner udgå, så du altid kan iklæde dig de nyeste styles. Det er selvfølgelig kun en fordel for dig som kunde! Disse produkter kan nemlig altid findes i vores store sale til fordelagtige priser. Du får altså samme gode kvalitet - men til en overkommelig pris!

Her på siden er vores udvalg af jakker og frakker sæsonbestemt, men hvis du lige står og mangler en ny overgangsjakke til foråret eller en vinterjakke til næste sæson, så du kan du være heldig at finde tidligere kollektioner til nedsatte priser i vores udsalgs-kategori

Vi anbefaler dig derfor at holde godt øje med vores outlet, da det meget vel kan være, at lige præcis den jakke eller frakke som du tidligere har kigget på, endelig er kommet på tilbud!

Desuden kan du med fordel følge med på vores Facebook- og Instagram-profil, hvor vi selvfølgelig giver besked, når vi har fyldt webshoppen op med super gode tilbud på overtøj. Her kan du også finde masser af inspiration til styling af hverdagsoutfits, eller styling af mere festlige outfits. 

Husk at du hos butik mood kan shoppe på alle tider af døgnet. Har du spørgsmål eller andet, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik, eller på vores webshop. Kontakt os på mail [email protected] eller på tlf. (+45) 28 30 03 14. 

Rigtig god shoppelyst!