Søg
Filters

Toppe

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear top

Basic top fra Inwear med justerbare stropper og små detaljerede syninger. Denne top egner sig perfekt som undertrøje. Den er stretchy og behagelig at have på. Toppen fås i sort, mørkeblå, hvid og creme.
200 Kr 160 Kr

Inwear top

Sharon top er den perfekte top til den danske sommer. Den er med rund hals og uden ærmer dog med en lille flæse. Den kommer i denne brunlige/brændte røde nuance med hvide prikker.
500 Kr 400 Kr

Coster Copenhagen top

Denne top fra Coster Copenhagen med rund hals og brede stropper er et must I garderoben her til sommeren. Den fås i sort og er fremstillet i en cupro-blanding, hvilket gør at toppens front har den flotteste shine. Fin detalje at kvaliteten er delt med jersey på ryggen.
400 Kr 320 Kr

Coster Copenhagen Top w. ruffles and band at waist

Utrolig smuk top fra Coster Copenhagen. Toppen er med v-udskæring og store flæse-detaljer ved ærmerne. Desuden har toppen et bånd i taljen som bindes bagpå. Få toppen i den lækreste, varme orange farve.
700 Kr 350 Kr

Coster Copenhagen Strap top w. jersey back

Denne top fra Coster Copenhagen med rund hals og brede stropper er et must I garderoben her til sommeren. Den fås i en flot gul farve og er fremstillet i en cupro-blanding, hvilket gør at toppens front har den flotteste shine. Fin detalje at kvaliteten er delt med jersey på ryggen.
400 Kr 320 Kr

Ichi Top

Sort jersey top med blonde detaljer fra Ichi. Like top har en afslappet pasform, hofte længde og justerbare stropper. En uundværlig style i basis garderoben.
250 Kr 200 Kr

Ichi top

Bordeaux jersey top med blonde detaljer fra Ichi. Like top har en afslappet pasform, hofte længde og justerbare stropper. En uundværlig style i basis garderoben.
250 Kr 200 Kr

Inwear RindaIW Top

Klassisk og elegant top fra Inwear i en smuk oliven-grøn farve. RindaIW top har v-udskæring, korte ærmer samt knap-lukning i nakke. Desuden har tekstilet shine. En fin og anvendelig top som kan styles til både hverdag og fest.
300 Kr 240 Kr

Coster Copenhagen Top with smock and frill details

Smuk top i hvid og blåt print fra Coster Copenhagen. Toppen er med korte ærmer og v-halsudskæring i hundrede procent polyester chiffon kvalitet. Toppen besidder smock og flæse detaljer. Style den til jeans og sandaler for et lækkert forår/sommer hverdags-look, eller brug den til fest med en nederdel.
600 Kr 480 Kr

Basic Apaarel Felicia Top

Felicia top i dejlig, blød og armygrøn viscosekavalitet skåret i et loose og casual t-shirt fit - perfekt til forår og sommer!
400 Kr 320 Kr

Basic Apparel Elly Top

Elly toppen fra Basic Apparel kommer i en løs pasform med t-shirt-ærme i en blød og lækker viscose kvalitet i et nydeligt print. Blusen fås i både i en støvet blå og en støvet/brændt "tuna".
450 Kr 360 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 700 Kr
kr.200 kr.700