Søg
Filters

Toppe

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear top

Basic top fra Inwear med justerbare stropper og små detaljerede syninger. Denne top egner sig perfekt som undertrøje. Den er stretchy og behagelig at have på. Toppen fås i sort, mørkeblå, hvid og creme.
200 Kr

Basic Apparel top

Penny top er en let og behagelig bluse. Den er afslappet i pasform og er ellers fuldstændig klassisk i udformining med kortere ærmer, rund hals og lukke-knap i nakken. Den fås i denne version med navy og grå strib.
450 Kr

Basic Apparel top

Nova top fra Basic Apparel er en utrolig fin style med afslappet pasform. Toppen er med rund hals og korte ærmer. Toppen fås i denne flotte rødlige nuance med hvidt print.
400 Kr 240 Kr

Coster Copenhagen top

Smuk top fra Coster Copenhagen. Style 191-1103 går en smule op i halsen og er uden ærmer. Den har fine små flæse-detaljer ved ærmer og hals. Toppen fås i det fineste sky print i grålige/blomme farvet nuancer og med sølv lurex glimmer.
700 Kr 420 Kr

Coster Copenhagen top

Smuk top fra Coster Copenhagen uden ærmer og med bindebånd ved hals. Toppen kommer i det fineste print i grålige/blomme nuancer. Style 191-1106 består af den fineste cupro kvalitet, som gør at topper får et flot shine.
700 Kr 420 Kr

Inwear top

Scotia top fra Inwear er en top I relaxed fit. Den sidder hverken for stramt eller for løst, og har derfor en rigtig klædelig facon. Toppen er med krave, små ærmer og V-udskæring. Den fås i den flotteste mørkegrønne farve, som også hitter ind i efteråret og vinteren.
600 Kr

Inwear top

Selly top fra Inwear er en rigtig fin og brugbar sommer style. Den er med små ærmer, V-udskæring samt en flæse detalje foran. Toppen fås i hvid og/eller sort.
500 Kr

Inwear top

Sharon top er den perfekte top til den danske sommer. Den er med rund hals og uden ærmer dog med en lille flæse. Den kommer i denne brunlige/brændte røde nuance med hvide prikker.
500 Kr

Coster Copenhagen top

Denne top fra Coster Copenhagen med rund hals og brede stropper er et must I garderoben her til sommeren. Den fås i sort og er fremstillet i en cupro-blanding, hvilket gør at toppens front har den flotteste shine. Fin detalje at kvaliteten er delt med jersey på ryggen.
400 Kr

Coster Copenhagen top

Utrolig smuk top fra Coster Copenhagen. Toppen er med v-udskæring og store flæse-detaljer ved ærmerne. Desuden har toppen et bånd i taljen som bindes bagpå. Få toppen i den lækreste, varme orange farve.
700 Kr

Coster Copenhagen top/t-shirt

Flot og enkel top fra Coster Copenhagen. Toppen er med korte ærmer og en lille v-udskæring med knapper. Style 191-1112 er fuldstændig klassisk i pasform og snit, men fornyes af den flotte gule eller lyseblå farve. En perfekt overdel til foråret og sommeren.
700 Kr

Inwear ThaliaIW Top

ThaliaIW Top er en smuk og enkel bluse fra Inwear. Blusen er med liggende krave, v-udskæring og trekvarte ærmer. Blusen fås i den flotteste, lyse creme farve, som er super velegnet til denne sæson. Klassisk og feminin bluse.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1100 Kr
kr.200 kr.1100