Søg
Filters

Toppe

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear top

Basic top fra Inwear med justerbare stropper og små detaljerede syninger. Denne top egner sig perfekt som undertrøje. Den er stretchy og behagelig at have på. Toppen fås i sort, mørkeblå, hvid og creme.
200 Kr

Basic Apparel top

Penny top er en let og behagelig bluse. Den er afslappet i pasform og er ellers fuldstændig klassisk i udformining med kortere ærmer, rund hals og lukke-knap i nakken. Den fås i denne version med navy og grå strib.
450 Kr

Basic Apparel top

Denne Tyra bluse fra Basic Apparel er klassisk, nem og fin. Den er afslappet i pasformen og har et fint fald. Desuden er den med rund udskæring, korte ærmer og knappe-luk i nakken. Den fås i denne farve kaldet Navy Poeny som er en utrolig flot og frisk blå nuance.
350 Kr

Basic Apparel top

Nova top fra Basic Apparel er en utrolig fin style med afslappet pasform. Toppen er med rund hals og korte ærmer. Toppen fås i denne flotte rødlige nuance med hvidt print.
400 Kr

Coster Copenhagen top

Smuk top fra Coster Copenhagen. Style 191-1103 går en smule op i halsen og er uden ærmer. Den har fine små flæse-detaljer ved ærmer og hals. Toppen fås i det fineste sky print i grålige/blomme farvet nuancer og med sølv lurex glimmer.
700 Kr

Coster Copenhagen top

Smuk top fra Coster Copenhagen uden ærmer og med bindebånd ved hals. Toppen kommer i det fineste print i grålige/blomme nuancer. Style 191-1106 består af den fineste cupro kvalitet, som gør at topper får et flot shine.
700 Kr

Ichi top

Fin off-shoulder top fra Ichi. Toppen er med flæse detalje foroven og fås i den fineste gule farve. En rigtig god top til foråret og sommeren, med en rummelig og casual pasform.
150 Kr

Freequent top

Flot hvid og enkel top fra Freequent. Denne style er med v-udskæring og korte ærmer. Toppen er super anvendelig med god pasform og kan både bruges alene eller under blazere, cardigans, korte jakker eller strik. Klassisk, flot top som er rummelig i størrelsen.
250 Kr

Inwear top

Scotia top fra Inwear er en top I relaxed fit. Den sidder hverken for stramt eller for løst, og har derfor en rigtig klædelig facon. Toppen er med krave, små ærmer og V-udskæring. Den fås i den flotteste mørkegrønne farve, som også hitter ind i efteråret og vinteren.
600 Kr

Inwear top

Selly top fra Inwear er en rigtig fin og brugbar sommer style. Den er med små ærmer, V-udskæring samt en flæse detalje foran. Toppen fås i hvid og/eller sort.
500 Kr

Inwear top

Sharon top er den perfekte top til den danske sommer. Den er med rund hals og uden ærmer dog med en lille flæse. Den kommer i denne brunlige/brændte røde nuance med hvide prikker.
500 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 150 Kr Max: 700 Kr
kr.150 kr.700