Søg
Filters

Toppe

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear top

Basic top fra Inwear med justerbare stropper og små detaljerede syninger. Denne top egner sig perfekt som undertrøje. Den er stretchy og behagelig at have på. Toppen fås i sort, mørkeblå, hvid og creme.
200 Kr

Basic Apparel top

Penny top er en let og behagelig bluse. Den er afslappet i pasform og er ellers fuldstændig klassisk i udformining med kortere ærmer, rund hals og lukke-knap i nakken. Den fås i denne version med navy og grå strib.
450 Kr

Inwear Scotia top

Scotia top fra Inwear er en top I relaxed fit. Den sidder hverken for stramt eller for løst, og har derfor en rigtig klædelig facon. Toppen er med krave, små ærmer og V-udskæring. Den fås i den flotteste mørkegrønne farve, som også hitter ind i efteråret og vinteren.
600 Kr 420 Kr

Inwear Selly top

Selly top fra Inwear er en rigtig fin og brugbar sommer style. Den er med små ærmer, V-udskæring samt en flæse detalje foran. Toppen fås i hvid og/eller sort.
500 Kr 350 Kr

Inwear top

Sharon top er den perfekte top til den danske sommer. Den er med rund hals og uden ærmer dog med en lille flæse. Den kommer i denne brunlige/brændte røde nuance med hvide prikker.
500 Kr

Coster Copenhagen top

Denne top fra Coster Copenhagen med rund hals og brede stropper er et must I garderoben her til sommeren. Den fås i sort og er fremstillet i en cupro-blanding, hvilket gør at toppens front har den flotteste shine. Fin detalje at kvaliteten er delt med jersey på ryggen.
400 Kr

Coster Copenhagen Top w. ruffles and band at waist

Utrolig smuk top fra Coster Copenhagen. Toppen er med v-udskæring og store flæse-detaljer ved ærmerne. Desuden har toppen et bånd i taljen som bindes bagpå. Få toppen i den lækreste, varme orange farve.
700 Kr 490 Kr

Inwear ThaliaIW Top

ThaliaIW Top er en smuk og enkel bluse fra Inwear. Blusen er med liggende krave, v-udskæring og trekvarte ærmer. Blusen fås i den flotteste, lyse creme farve, som er super velegnet til denne sæson. Klassisk og feminin bluse.
600 Kr

Inwear ThandieIW Top

ThandieIW top er en enkel og klassisk sommer top fra Inwear. Toppen er uden ærmer, men med fine små flæse detaljer, rund udskæring og knap. Toppen fås i to flotte, varme farver. Den ene brun/bordeaux og den anden i orange.
400 Kr 280 Kr

Inwear TrinaIW Top

TrinaIW top er en super smuk top fra Inwear uden ærmer og med høj hals. Toppen i marine blå med et småt prikket print og sølv tråde. En enkel og klassisk top, som kan bruges alene eller under en blazer mm. Anvendelig top som kan styles til forskellige underdele efter anledning og behov.
500 Kr

Coster Copenhagen Strap top w. jersey back

Denne top fra Coster Copenhagen med rund hals og brede stropper er et must I garderoben her til sommeren. Den fås i en flot gul farve og er fremstillet i en cupro-blanding, hvilket gør at toppens front har den flotteste shine. Fin detalje at kvaliteten er delt med jersey på ryggen.
400 Kr

Coster Copenhagen Top w. ruffles and band at waist

Utrolig smuk top fra Coster Copenhagen. Toppen er med v-udskæring og store flæse-detaljer ved ærmerne. Desuden har toppen et bånd i taljen som bindes bagpå. Få toppen i sort.
700 Kr 490 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 1100 Kr
kr.200 kr.1100