Søg
Filters

Toppe

}
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear Finesse top

Basic top fra Inwear med justerbare stropper og små detaljerede syninger. Denne top egner sig perfekt som undertrøje. Den er stretchy og behagelig at have på. Toppen fås i sort, mørkeblå, hvid og creme.
200 Kr

Coster Copenhagen top

Denne top fra Coster Copenhagen med rund hals og brede stropper er et must I garderoben her til sommeren. Den fås i sort og er fremstillet i en cupro-blanding, hvilket gør at toppens front har den flotteste shine. Fin detalje at kvaliteten er delt med jersey på ryggen.
400 Kr 200 Kr

Ichi Top

Sort jersey top med blonde detaljer fra Ichi. Like top har en afslappet pasform, hofte længde og justerbare stropper. En uundværlig style i basis garderoben.
250 Kr 200 Kr

Basic Apaarel Felicia Top

Felicia top i dejlig, blød og armygrøn viscosekavalitet skåret i et loose og casual t-shirt fit - perfekt til forår og sommer!
400 Kr

Modström Cosmo Top Hvid

Feminin top i en lækker hør kvalitet i hvid fra Modström. Cosmo top har et enkelt design med en løs pasform og 3/4 lange ærmer. Toppen har v-udskæring, som giver detalje til designet.
600 Kr 350 Kr

Modström Cosmo Top Sort

Feminin top i en lækker hør kvalitet i sort fra Modström. Cosmo top har et enkelt design med en løs pasform og 3/4 lange ærmer. Toppen har v-udskæring, som giver detalje til designet.
600 Kr 350 Kr

Modström Chano Print Top

Smuk og feminin top i blomster print fra Modström. Chano print top har korte ærmer med smockkant og en dyb halsudskæring, som giver et elegant udtryk. Materialet er i den lækreste viskose kvalitet og blusen fås i rød.
550 Kr 300 Kr

Modström orson top

Enkel tanktop med rund halsudskæring og i en lækker rib kvalitet fra Modström. Orson top har tre små knapper fortil og har et tætsiddende fit. Fås her i sort.
280 Kr

Modström orson top

Enkel tanktop med rund halsudskæring og i en lækker rib kvalitet fra Modström. Orson top har tre små knapper fortil og har et tætsiddende fit. Fås her i hvid.
280 Kr

Inwear rindaiw top

Klassisk og elegant top fra Inwear i sort. RindaIW top har v-udskæring, korte ærmer samt knap-lukning i nakke. Desuden har tekstilet shine. En fin og anvendelig top som kan styles til både hverdag og fest.
300 Kr

Freequent adney ss shirt dots

Fin og anvendelig kortærmet skjorte fra Freequent. Adney ss shirt har krave, kortere ærmer og knapper hele vejen ned. Skjorten fås i hvid med et print af sorte prikker. Stylen er lavet i en behagelig viskose kvalitet.
250 Kr

Coster copenhagen top with button closure 203-1352

Fin og enkel top fra Coster Copenhagen i hundred procent viskose kvalitet. Toppen besidder korte ærmer, høj hals og front knappelukning. Toppen fås her i sort. Virkelig anvendelig og klædelig style til alle underdele.
550 Kr

Filter by:

Clear All
Min: 200 Kr Max: 900 Kr
kr.200 kr.900