Søg

Veste

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

ESME STUDIOS SAMARA PILE VEST

Denne cool 'Samara Pile' vest fra Esmé Studios har lynlås foran, samt to lommer med lynlåslukning og deres logo på brystet. Fremstillet i 100% genanvendt polyester.
800 Kr

ESME STUDIOS SHIRL QUILT VEST

Sej quiltet vest fra Esme Studios. Det quiltede stykke i halsen og bunden er i et fint ternet mønster, hvor overkroppen er dækket af blødt plys, samt logo på brystet. Vesten har lynlåslukning. Fremstillet i 100% genanvendt polyester.
800 Kr

COSTER COPENHAGEN 214-2453 CC JACQUARD VEST

Strikvest fra Coster Copenhagen med cc-print og o-hals. Kan bruges over en skjorte eller basic langærmet. Fremstillet i 80% viscose og 20% nylon.
550 Kr

MODSTRÖM LENNOX VEST

Lennox vest er en herreinspireret, dobbeltradet vest. Vesten har bredt bindebånd og store lommer. Vesten er perfekt at style over både kjoler og skjorter. Produceret i 70% Polyester, 28% Viscose, 2% Elastane
700 Kr

BASIC APPAREL LOUISA VEST

Virkelig skøn lang vest fra Basic Apparel med lækker blød rib i halsen, lommer i siden, og afrundet kant forneden med slids i siden. Den er super anvendelig over en strik eller en skjorte til kølige dage. Brug den som overgangs vest eller som en lun vest under vinterfrakken. Vesten er fremstillet af 100% genbrugs polyester. Findes i sort og capers grøn.
600 Kr

BASIC APPAREL LOUISA VEST

Virkelig skøn lang vest fra Basic Apparel med lækker blød rib i halsen, lommer i siden, og afrundet kant forneden med slids i siden. Den er super anvendelig over en strik eller en skjorte til kølige dage. Brug den som overgangs vest eller som en lun vest under vinterfrakken. Vesten er fremstillet af 100% genbrugs polyester. Findes også i sort og orange.
600 Kr

MODSTRÖM GOLDIE VEST

Goldie vest er en lækker ribstrikket vest med høj hals og brede skuldre, der giver vesten et eksklusivt udtryk. Vesten er i en lun alpaka-blanding der holder dig varm i de kolde vinterdage. forstillet 55% Acrylic, 31% Polyamide og 14% Alpaca
550 Kr

MODSTRÖM GOLDIE VEST

Goldie vest fra Modström er en flot ribstrikket vest med en høj hals og brede skuldre, der tilføjer et eksklusivt look til vesten. Vesten er lavet af en varm alpaca-mix, der vil holde dig varm på de koldeste vinterdage. Fremstillet i 31% Polyamid, 55% Akryl og 14% Alpaca.
550 Kr

FREEQUENT OLGA WA TEDDY-PRE

Mellemlang vest fra Freequent med høj halskrave og teddy ved brystet. Vesten er gennemknappet foran og har to dybe sidelommer. Fremstillet i 100% polyester.
700 Kr

GANNI K1546 VEST RIB KNIT

Cool ribstrikket vest fra Ganni med høj hals. Fremstillet i 60% REC Wool, 10% Wool, 18% Polya, 7% REC PA, 5% Other.
1200 Kr

MODSTRÖM LUCA VEST

Luca vest er en simpel og klassisk vest i 100% økologisk bomuld. Vesten har en lille ribkant ved ærmegab, hals og bund og tilføjer en fin detalje over både skjorter og kjoler. Fremstillet i 100% Organic Cotton.
550 Kr

ESMÉ STUDIOS LEIGH ROLL NECK KNIT VEST

Lækker ribstrikket vest fra Esmé Studios med rullekrave og åbne sidesømme. Brug vesten udover en skjorte, kjole eller en basic bluse. Fremstillet i 54% økologisk bomuld, 25% akryl, 18% polyester og 3% uld.
600 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 550 Kr Max: 1200 Kr
kr.550 kr.1200
Filters
Sort
display