Retur og Ombytning


Retur og ombytning

Køb din returlabel HER.

Butik-mood.dk tilbyder 14 dages fortrydelsesret gældende fra modtagelsesdatoen. Julegaver byttes t.o.m. d. 8 januar 2024 (her skal returpakken senest være i vores besiddelse). Lever den/de fremsendte varer ikke op til købers forventninger, kan ordren sendes retur. Ved fortrydelse/returnering er det vigtigt at der i retur-forsendelsen vedlægges en kopi af bon eller faktura, som skal dokumentere dit køb hos www.butik-mood.dk. Returpakken skal være i vores besiddelse senest 14 dage efter modtagelsesdatoen. Returnering som følge af fortrydelse skal ske på købers egen regning. Køber har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde som modtaget. Varerne skal returneres i original stand og med originale mærker på. 

Returpakker skal sendes med omdeling via. Postnord eller GLS. Køb din returlabel HER.   Pris 49,-
Bemærk venligst at returpakken skal leveres til butikkens adresse. Vi modtager IKKE returpakker leveret til pakkeshops, postbutik eller pakkebokse. Hvis dette mod forventning er tilfældet, må det forventes at pakken ryger retur til afsender og herefter må sendes afsted igen med ny og korrekt omdeling. Alle omkostninger i forbindelse med dette er afsenders. Vi anbefaler at du sender din returpakke med track & trace. Hvis der i så fald skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken er det muligt at spore den.

En vare købt på www.butik-mood.dk kan også returneres i vores fysiske butik. Vestergade 86, 5000 Odense C. Husk at medbringe dokumentation for køb herunder bon eller faktura.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal varen returneres og der skal efterfølgende laves en ny ordre. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Husk vedlæggelse af kopi af bon/faktura i returpakken.

Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Butik Mood

Vestergade 86

5000 Odense C

Danmark

Når vi modtager din returpakke, tjekker vi om alt er som det skal være og vi krediterer beløbet. 
Beløbet bliver tilbageført til samme betalingskort, som køber betalte købet med. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen. Vi gør vores bedste for at tilbagebetale pengene umiddelbart lige efter modtagelsen af returpakken.

Bemærk venligst at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, under følgende omstændigheder:

- Hvis der ikke er påvist/ vedlagt dokumentation for køb

- Hvis varen har været taget i brug

- Hvis mærket er taget af, ikke er i original stand eller hvis det mangler

- Hvis varen/varerne er blevet beskadiget, mens køber havde ansvaret herom

- Hvis der ikke er fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

- Vær opmærksom på at hvis du er ryger og/eller kæledyrsejer, kan vi afvise returneringen pga. lugt eller katte- eller hundehår.

Har du spørgsmål vedrørende returnering kan du rette henvendelse til vores kundeservice på mail: [email protected] eller på tlf: 28300314 (Mandag – Fredag 10.00 – 18.00).